Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 
Ari Moilanen
Ari Moilanen

Viikon varma

Voitokas Extreme Luca (lähtö 5) on viime aikoina rahasarjoissa ollut täysin pitelemätön. Syksyn tappiot Seppo Suurosen valmennettava koki kovissa ikäluokkalähdöissä – ja niissäkin esitykset olivat kaikin puolin oikein rehdit. Ori ei ole tarkka juoksupaikasta, joten takarivin paikka ei rasita. Ari Moilanen tuntee ajokkinsa hyvin ja osaa ajoittaa kirin niin, että vastustajat ovat helisemässä.

Viikon tärppi

Baletin Salama (lähtö 1) on roikkunut tipsihevosena jo pitkään. Ruuna on tehnyt hyviä esityksiä, mutta täysosumat ovat kiertäneet. Suomenhevoset hyötyvät usein tiheästä starttivälistä ja keskiviikon startti on Baletin Salamalle kolmas viikon sisään. Pertti Puikkosen ajokki säntää auton takaa terävästi liikkeelle ja saa hyvän juoksun. Kiri voi tällä kertaa kantaa ansaittuun voittoon.

Seuraa tätä

Global Kid (lähtö 2) on kierroksen suurimpia suosikkeja. Pitkä matka suosii Tapio Mäki-Tulokkaan valmennettavaa, mutta laukat ovat edelleen riesana. Viimeksi ruuna häiritsi laukalle perässään seuranneen Le Cupolen, jolta paloi valmentaja Kai Kumannon mielestä jopa voitto. Le Cupole satutti vähän itseään tilanteessa ja osallistuminen on siksi epävarmaa. Jos ruuna nähdään starttiviivalla, se voi pistää suursuosikin tällä kertaa ahtaalle ja hankkia ansaitun revanssin.

 

Toto 65 -kierros 7 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 7, 8, 5, 10

2. lähtö: 4, 7

3. lähtö: 5, 6, 4, 1, 8

4. lähtö: 1, 2, 11

5. lähtö: 9

6. lähtö: 11, 1, 7

4x2x5x3x1x3 = 360 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 11.2. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto65-vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!