Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Jokerifanit pettyivät täydessä Areenassa

Moskovan Dinamo haki niukan voiton Karpovin maalilla KHL-ottelussa

Urheilu
 
Rio gandara hs
Maksim Karpov purjehti läpi kentän ja siirsi kiekon Henrik Karlssonin taakse.
Maksim Karpov purjehti läpi kentän ja siirsi kiekon Henrik Karlssonin taakse. Kuva: Rio gandara hs
Jokerit 1 Moskovan D 2

Puitteet Jokerien runkosarjan viimeiseen kotiotteluun KHL:ssä olivat mielettömät. Hartwall-areena oli loppuunmyyty, 13 396 katsojaa, ja tunnelmakin heräsi mukavasti eloon.

Jokerifanien pahaksi onneksi Moskovan Dinamo haki pisteet 2–1-voitolla. Dinamo rankaisi kahdesta aloitustappiosta, tosin kahdella erilaisella tavalla.

Ottelun kokonaisilmettä kuvasi hyvin Dinamon ensimmäinen maali. Jokerien puolustaja Ossi Väänänen löi huolimattoman pitkän kiekon. Aloitus tuli Jokerien kenttäpäätyyn, ja kolme sekuntia sen jälkeen kiekko oli maalissa.

Petr Koukal hävisi aloituksen Jegor Duginille, ja hetkeä myöhemmin Konstantin Glazašev ujutti kiekon ohi Henrik Karlssonin.

Koukal tasoitti Linus Omarkin oivallisesta syötöstä takatolpalle ajassa 47.35. Se enteili jatkoaikaa, jota ei sittenkään tullut.

Oli Niko Kapasen vuoro hävitä aloitus. Sama herra eli Jegor Dugin vei aloituksen, ja Maksim Karpov kuljetti kiekon Jokerien maaliin toisesta päästä kenttää.

Hienosti tehty maali, mutta se olisi ollut myös estettävissä.

"Muutamat isot virheet maksoivat meille voiton, ja se harmittaa hyvän ottelun jälkeen", Jokerien päävalmentaja Erkka Westerlund sanoi, eikä ole vaikea arvata, mihin hän viittasi.

Peli oli jollain lailla tarkkaa mutta huolimatonta yhtä aikaa. Harhasyöttöjä tuli liian paljon tälle tasolle. Välillä tuntui, että Jokerien fanikatsomossa oli enemmän sykettä kuin kertaakaan kauden aikana.

Jokerit voitti Dinamon Moskovassa 3–1. Helppo ei ollut sekään peli, vaikka voitto lohkesi.

"Aika hyvin molemmat puolustivat ja pelasivat fiksusti", Jokerien hyökkääjä Niklas Hagman sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?