Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Piristäjä ja putoajaehdokas – Seagullsilla ja Hongalla eri suunnat Korisliigassa

Urheilu
 

Pääkaupunkiseudun mainetta miesten Korisliigassa puolustavilla Seagullsilla ja Tapiolan Hongalla on tyystin erilaiset kurssit.

Liiganousija Seagulls on pelannut yli odotusten. Päävalmentaja Mikko Larkas luotsaa miehiä ensimmäisen kerran Korisliigassa. Helsinkiläisseura ei ole ujostellut: Seagulls on voittanut 11 ja hävinnyt 16 kertaa liigassa.

Sarjatulokas on vahvasti menossa kohti kahdeksan parhaan kesken pelattavia pudotuspelejä.

Hongassa tuska ja huoli kasvavat kierros kierrokselta. Toissa keväänä liigaan palannut espoolaisryhmä on kurimuksessa.

Myös Hongalla on päävalmentajanaan liigatasolla keltanokka. Viime keväänä aktiiviuransa lopettanut Tuomas Iisalo on joutunut lujille. Hongan saldo on kuusi voittoa ja 21 tappiota.

Honka ei taistele pudotuspelipaikasta. Se kamppailee olemassaolostaan pääsarjassa.

Molemmat pääkaupunkiseudun edustajat ovat liigassa melko kokemattomilla ja nimettömillä ryhmillä. Honka lähti kauteen keski-iältään nuorimmalla sikermällä (22,5 vuotta).

Espoolaiset ovat olleet tuuliajolla siitä lähtien kun joukkueen isähahmo, henkinen selkäranka ja kylmähermoinen ratkaisija Ronnie Clark loukkaantui marraskuun lopussa.

Liigasta putoaa yksi joukkue. On sääli, jos Honka ei säilytä paikkaansa. Espoolaisten juniorityö on laajaa ja erinomaista. Seura on pystyttänyt Tapiolan urheilupuistoon komean harjoitushallin.

Seagulls on puolestaan tuonut ruutia ja räminää Korisliigaan. Seura on panostanut ottelutapahtumiin, joissa on käynyt hyvin väkeä. Taustavoimissa on väkeä yritys- ja viihdemaailmasta.

Helsinkiläisjoukkue on ottanut muutaman maukkaan voiton kärkipään porukoista. Joukkueen voittotilasto voisi olla nykyistä komeampi, sillä Lokit on hävinnyt peräti seitsemän ottelua alle viidellä pinnalla.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!