Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Seinäjoen Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varmat

Kanuunaesityksellä kautensa aloittanut Tuikun Poju (lähtö 4) kohtaa selvästi viimekertaista kevyemmän vastuksen. Lahjakas ruuna luultavasti vain parantaa menoaan, joten se tuskin saa muista kunnon vastusta. Kova luotto on myös viimeksi hienosti taistelleeseen Kentucky Loveen (lähtö 6). Jos Juhani Tapanin ajokki saa nyt yhtään inhimillisemmän juoksun, se panee muut ahtaalle.

Viikon tärppi

Aleksi Kytölän valmentama Dojana Kemp (lähtö 5) yllättää usein juuri silloin, kun sitä vähiten arvaa odottaa. Tamma viihtyy sisäradalla tarkkailuasetelmissa, mutta kun kiritila sopivasti aukeaa, siltä irtoaa napakka kiri. Moninkertainen ajajaliigan mestari Mika Forss tuntee ajokkinsa, ja tasaisessa lähdössä tamma on kaiken onnistuessa mahdollinen yllättäjä.

Seuraa tätä

Kokenut Jukka-Pekka Kauhanen palasi viime vuonna ryminällä parrasvaloihin, kun hän ohjasti Mokomanin yllättäen ravikuningattareksi. Sittemmin iisalmelaisvalmentajalla on riittänyt taas kysyntää, ja menestystäkin on tullut entiseen malliin. Toto 76 -kohteissa Kauhanen ohjastajaa kierroksen pankiksi luotettua Tuikun Pojua ja mainiosti vuoden aloittanutta V.G. Wilman Tähteä (lähtö 2), joka sekin on aivan mahdollinen menestyjä.

 

Toto 76 -kierros 7 / Seinäjoki
HS:n Toto76-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 9, 2, 11

2. lähtö: 11, 1, 5, 7, 8

3. lähtö: 2, 6, 5

4. lähtö: 11

5. lähtö: 2, 6, 1, 5, 4, 3

6. lähtö: 7

7. lähtö: 5, 1, 2

3x5x3x1x6x1x3 = 810 riviä – 40,50 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 14.2. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!