Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Anna Fenningerille uran kolmas MM-kulta

Urheilu
 

Itävallan  Anna Fenninger otti uransa kolmannen MM-kullan ja kolmannen mitalinsa Coloradon Beaver Creekissä käytävissä alppihiihdon MM-kisoissa myöhään torstaina Suomen aikaa.

Fenninger voitti suurpujottelun kisan ylivoimaisesti, vaikka oli lähellä keskeyttää toisen laskun puolivälissä menetettyään kontrollin suksiinsa lähes täysin.

Hopealle sijoittunut Saksan Viktoria Rebensburg jäi itävaltalaisesta lopulta peräti 1,4 sekuntia. Rebensburg teki toisella laskulla upean nousun, sillä hän oli avauslaskun jälkeen vasta yhdeksäntenä. MM-pronssia sai Ruotsin Jessica Lindell-Vikarby.

"Olin yllättynyt tuloksesta virheeni jälkeen. En voinut uskoa maalissa johtoni olevan 1,4 sekuntia", Fenninger sanoi Reutersin mukaan.

Hän oli myös yllättynyt komeasta mitalisaldostaan.

"Kukaan ei tietenkään tule kisoihin ja sano, että voitanpa kaksi, kolme tai neljä mitalia. Jokainen yrittää vain laskea niin hyvin kuin pystyy. Täytyy sanoa, että nämä MM-kisat ovat olleet täydellinen unelma."

Suomen  Merle Soppela oli 31:s. Hän hävisi voittajalle reilut 6,5 sekuntia. Toinen suomalaisedustaja Kristiina Rove keskeytti toisella kierroksella.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?