Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomalaista osaamista

Urheilu
 
Arno Seiro

Zenniz-yrityksen tuote on jälleen kerran hyvä esimerkki suomalaisesta insinööritaidosta. Seuraavaksi jäädään odottamaan, miten tuotteen markkinointi edistyy. Se ei valitettavasti ole suomalaisilta aina sujunut yhtä hyvin kuin tuotekehittely.

Zennizin järjestelmällä on kylläkin hyviä valttikortteja käsissään. Se pystyy tarjoamaan ensimmäistä kertaa tavalliselle harrastelijapelaajalle tavoittamattomalta tuntuneen asian.

Järjestelmä toimii muun muassa linjatuomarina, antaa ottelun jälkeen tilastoraportin, josta voi katsoa vaikkapa ykkössyöttöprosenttinsa sekä tekee mahdolliseksi kohdealueiden luomisen tarkkuusharjoitteluun.

Tennisvalmentajat ottavat laitteen todennäköisesti mieluusti käyttöön. Tavallisten pelaajien kohdalla siitä kiinnostuvat todennäköisesti eniten ne, jotka haluavat kilpailla ja kehittää omaa peliään.

Pelaaja, joka menee vain "lätkimään", todennäköisesti jättää tämän kokemuksen väliin. Häntäkin saattaa kiinnostaa kokeilla ainakin kerran oman syötön nopeutta – laite kun tuntuu olevan varsin tarkka.

Arno Seiro
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!