Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

IFK:lla juhlat Raumalla

Husso pelasi nollapelin ja voitti maalivahtivertailussa Zapolskin

Urheilu
 
Huippuhetket: Lukko - HIFK 13.2.15
Huippuhetket: Lukko - HIFK 13.2.15
Viime aikoina vaisusti esiintynyt HIFK oli tyly vieras Raumalla. Helsingiläiset nakuttivat taululle tylyt 4-0 numerot Lukon kustannuksella. Ottelun puhuttain tilanne nähtiin 2. erässä kun HIFK:n Robert Leino jäi hermottomona makaamaan jäälle hänen törmätessään laitaan taklauksen seurauksena. Ikävän näköisesti tilanteesta selvittiin kuitenkin säikähdyksellä, eikä mistään vakavasta ole kysymys.
Lukko 0 HIFK 4

Maalivahti Ville Husso pelasi erinomaisen jääkiekko-ottelun, kun Helsingin IFK haki Raumalta 4–0-voiton Lukosta. Hussolle kertyi 27 torjuntaa ja kauden kolmas nollapeli.

Vertailussa Husson ja Ryan Zapolskin välille tuli iso ero. Zapolski sai päästää kaksi kiekkoa taakseen, kunnes vaihtopenkki kutsui.

Avauserää oli jäljellä vain minuutti ja 43 sekuntia, kun puolustaja Lauri Taipalus laukoi yläkulmaan. Toinen erä ehti rullata minuutin ja 15 sekuntia, kun Arttu Luttinen pyörähti nätisti Zapolskin maalin edessä ja uitti kiekon verkkoon. Ottelu alkoi ratketa, samoin Zapolskin perjantai-illan kohtalo.

Kakkosvahti Oskari Setänen sai yllättävän työvuoron.

"On tämä loistava tulos. Upeaa tulla tänne voittamaan ja saada Lukon kova hyökkäys aseettomaksi", IFK:n päävalmentaja Antti Törmänen sanoi.

Ennen avausmaalia IFK:n Nikolai Goldobin kilautti rangaistuslaukauksen poikkiputkeen.

Tomáš Záborský lisäsi IFK:n johdon 3–0:aan ajassa 33.17. Slovakkihyökkääjä niittasi kiekon etukulmasta maaliin.

"Meillä oli patoutunutta voittamisen tarvetta. Ylivoima oli jäätävää, suoraviivaista ja määrätietoista", Törmänen viittasi Taipaluksen ja Zaborskyn yv-maaleihin.

Toisen erän lopussa säikähtivät pelaajat ja yleisö. Lukon Olli Sipiläinen taklasi Robert Leinoa kaukalon kulman lähellä. Leino horjahti vaarattoman näköisessä tilanteessa nurin ja jäi makaamaan liikkumattomana reunan viereen.

Tilanne näytti pitkään vakavalta, kunnes Leino alkoi liikuttaa käsiään, ja myöhemmin hän seisoi pleksin takana seuraamassa erän viimeisiä sekunteja.

"Säikähdyksen paikka, mutta onneksi mitään vakavampaa", Törmänen sanoi.

Tammikuu oli vaikea IFK:lle, mutta helmikuun puolella kulkee mukavammin. Joukkue nousi Liigassa takaisin toiseksi, niukasti KalPan edelle.

IFK:lle on tulossa huippuottelu ensi tiistaina, kun joukkue kohtaa kotonaan Oulun Kärpät. Oululaiset johtavat Liigaa edelleen kahdeksalla pisteellä ennen helsinkiläisiä.

IFK ja Kärpät ovat kohdanneet kolme kertaa tällä kaudella, ja joka kerta vierasjoukkue on voittanut. IFK johtaa voitoin 2–1.

Juha Sinisalo
Tomáš Záborský (oik.) teki IFK:n kolmannen maalin, ja Teemu Ramstedt antoi syötön siihen.
Tomáš Záborský (oik.) teki IFK:n kolmannen maalin, ja Teemu Ramstedt antoi syötön siihen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!