Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon maali: Ilves-kaksikko namuttelee Ässien kustannuksella

Urheilu
 
Viikon maali: Ilves-kaksikko namutteli Ässien kustannuksella
Viikon maali: Ilves-kaksikko namutteli Ässien kustannuksella
Jääkiekkoliigan HS:n viikon maali on Tampereen Ilveksen kultakypärän Sami Sandellin ja Vojtech Polakin näytöstä. Kaksikko iskee kolmannen erän puolivälissä terävästi ja repii Porin Ässien puolustuksen kappaleiksi. Atte Pentikäinen antaa kiekon Sandellille täyteen vauhtiin. Hän nousee oikeaa laitaa pitkin hyökkäysalueelle, syöttää kiekon Polakille, joka palauttaa sen takaisin maalin edestä poikittaissyötöllä. Ässien puolustus ja maalivahti Juuso Riksman eivät pysy enää tilanteessa mukana. Riksman seuraa vielä etutolpalla Polakia, kun Sandell jo laukoo kiekon toiselta puolelta maaliin.

Jääkiekkoliigan HS:n viikon maali on Tampereen Ilveksen kultakypärän Sami Sandellin ja Vojtech Polakin näytöstä. Kaksikko iskee kolmannen erän puolivälissä terävästi ja repii Porin Ässien puolustuksen kappaleiksi.

Atte Pentikäinen antaa kiekon Sandellille täyteen vauhtiin. Hän nousee oikeaa laitaa pitkin hyökkäysalueelle, syöttää kiekon Polakille, joka palauttaa sen takaisin maalin edestä poikittaissyötöllä.

Ässien puolustus ja maalivahti Juuso Riksman eivät pysy enää tilanteessa mukana. Riksman seuraa vielä etutolpalla Polakia, kun Sandell jo laukoo kiekon toiselta puolelta maaliin. Ilves meni Sandellin maalilla 3–1-johtoon ja voitti ottelun lopulta 3–2.

kalle parkkinen
Sami Sandell (vas.) ja Vojtech Polak juhlivat upeaa maalia.
Sami Sandell (vas.) ja Vojtech Polak juhlivat upeaa maalia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!