Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 
Harri Koivunen
Harri Koivunen

Viikon varma

Lahjakas Carmela (lähtö 5) loukkaantui viime vuonna pahoin, ja koko ura oli lähellä päättyä. Vamma on saatu paranneltua, ja Carmela on palaamassa. Voittosumma on tamman kykyihin nähden kovin vähäinen. Ainekset riittävät aivan tammojen huipulle asti. Carmela saa kovimpiin kilpasiskoihin 20 metriä tasoitusta, joten Seppo Suurosen tarkoin laittelema on taas liki voittoa.

Viikon tärppi

Ranch Movie Star (lähtö 6) on viime starteissa joutunut tyytymään himmeänpiin mitalisijoihin, mutta esitykset vaikeilta lähtöpaikoilta ovat olleet pirteitä. Seiskarata auton takana ei varmasti naurata Harri Koivusta tälläkään kertaa, mutta jos tamma saa sopivan juoksun, se kirii loppua terävästi. Peliprosenttien perusteella tamma on jäänyt vähälle huomiolle, joten kun suursuosikki Grainfield Fionaa varmistellaan, Ranch Movie Star on hyvä yllätyshaku.

Seuraa tätä

Kovasukuiselta Flynn Bokolta (lähtö 2) odotettiin menestystä jo viime kaudella, mutta ori ei ollut vielä aivan valmis koviin ikäluokkalähtöihin. Kokenut valmentaja Markku Nieminen osaa yleensä suhteuttaa odotukset valmennettavansa kykyihin, joten on selvää, että Flynn Bokolla on aineksia tavallista paremmaksi kilpahevoseksi. Vastassa on liuta kokeneempia haastajia, mutta jos Flynn Boko on yhtään odotustensa veroinen, se pystyy heti menestymään.

Toto65-kierros 8 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi
:

1. lähtö: 1, 4

2. lähtö: 6, 9, 1, 2

3. lähtö: 6, 9, 4, 1

4. lähtö: 4, 1

5. lähtö: 5

6. lähtö: 2, 9, 1, 11, 7

2x4x4x2x1x5 = 320 riviä – 32 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 18.2. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!