Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suomen yhdistetyn MM-joukkue Falunissa

Urheilu
 
Helsingin Sanomat
Ilkka Herola, 19Suomen ykköstykki yhdistetyssä. Vasta 19-vuotias nuorukainen tottui menestykseen junioreissa, mutta aikuisissa läpilyönti tekemättä.
Ilkka Herola, 19Suomen ykköstykki yhdistetyssä. Vasta 19-vuotias nuorukainen tottui menestykseen junioreissa, mutta aikuisissa läpilyönti tekemättä.
Jim Härtull, 24MM-kisoissa vuodesta 2009 lähtien, mutta menestys on kiertänyt vöyriläistä. Sijoittui tammikuussa maailmancupissa sijalle 21.
Jim Härtull, 24
MM-kisoissa vuodesta 2009 lähtien, mutta menestys on kiertänyt vöyriläistä. Sijoittui tammikuussa maailmancupissa sijalle 21.
Leevi Mutru, 19Tulokas aloitti mäkihyppääjänä, mutta siirtyi yhdistettyyn. Otti tammikuussa Ranskan osakilpailussa yhden mc-pisteen.
Leevi Mutru, 19
Tulokas aloitti mäkihyppääjänä, mutta siirtyi yhdistettyyn. Otti tammikuussa Ranskan osakilpailussa yhden mc-pisteen.
Jussi Salo, 23Nousi kansalliselta tasolta arvokisaedustajaksi. Tampereen Pyrinnön edustaja otti edustuspaikan menestyttyään Jyväskylän karsinnassa.
Jussi Salo, 23
Nousi kansalliselta tasolta arvokisaedustajaksi. Tampereen Pyrinnön edustaja otti edustuspaikan menestyttyään Jyväskylän karsinnassa.
Eetu Vähäsöyrinki, 24 Ollut maajoukkueessa jo vuosia. 24-vuotias mies lähtee kolmansiin MM-kisoihinsa. Toistaiseksi menestys ei ole ollut huimaavaa.
Eetu Vähäsöyrinki, 24
Ollut maajoukkueessa jo vuosia. 24-vuotias mies lähtee kolmansiin MM-kisoihinsa. Toistaiseksi menestys ei ole ollut huimaavaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!