Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Monaco päätti Niemisen urakan

Argentiinalainen on voittanut kaikki keskinäiset kohtaamiset massalla

Urheilu
 

Tenniksen Suomen ykköspelaaja Jarkko Nieminen teki Rio de Janeiron kuumissa ja kosteissa oloissa sen minkä pystyi, muttei keksinyt keinoja Juan Monacon pysäyttämiseksi Rio Openissa.

Argentiinalainen kukisti Niemisen rahakkaassa ATP-turnauksessa keskiviikkoiltana ja eteni kaksinpelissä kolmannelle kierrokselle. Monaco syötti hyvin, iski painavia peruslyöntejä kulmiin ja voitti 6–1, 7–6 (4).

Maailmanlistalla sijalla 66 oleva Monaco ja sijalla 77 oleva Nieminen ovat kohdanneet toisensa seitsemän kertaa. Monaco johtaa voitoin 4–3.

Argentiinalainen on vienyt kaikki keskinäiset kohtaamiset massalla.

Nytkin näytti hetken siltä, että ottelusta tulee läpihuutojuttu. Monaco vei avauserän lähes näytöstyyliin 24 minuutissa.

Toisen erän alussa Nieminen vaikutti turhautuneelta ja löi mailansa massaan. Monaco karkasi hetkessä 5–1-johtoon, mutta niin vain kävi, että argentiinalainenkin alkoi väsyä rankoissa oloissa.

Nieminen nousi kahden syötönmurron ansiosta takaa tasoihin ja pakotti vastustajansa katkaisupeliin.

Siinä argentiinalainen oli parempi 7–4.

"En ole koskaan aiemmin pelannut näin vaikeissa oloissa. Monissa muissakin paikoissa on ollut kuumaa, muttei näin kosteaa kuin täällä", totesi Nieminen verkkosivuillaan aiemmin tällä viikolla.

Monaco syötti paremmin kuin Nieminen ja löi viisi ässää. Voittolyönnit menivät argentiinalaiselle 22–13.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!