Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Veritulpista toipunut Timonen pelaa ensi viikolla

Viimeistä kauttaan kiekkoilevan kuopiolaisen seura voi vielä vaihtua

Urheilu
 
Jouni Huttunen

NHL-puolustaja Kimmo Timosen pitkä piina päättyy ensi viikolla, kun kuopiolainen nähdään tositoimissa ensimmäisen kerran kuluvalla kaudella.

"Todennäköisin vaihtoehto paluulle on viikon päästä lauantaina pelattava kotipeli (New York) Rangersia vastaan", viestii veteraani kotoaan.

Timosen joukkue Philadelphia Flyers pelaa ensi tiistaina ja torstaina vieraspelit Carolinaa ja Torontoa vastaan.

"Voi olla, että ne tulevat hieman liian aikaisin. Katsotaan alkuviikosta, miten ukko on palautunut tämän viikon treeneistä ja mennään sen mukaan eteenpäin."

Vaikeista veritulpista toipunut puolustaja on ilmoittanut lopettavansa uransa kuluvaan kauteen. Päätös pitää, mutta uran pääteasema on vielä avoinna.

Kuopiolaisen pitkältä ja menestyksekkäältä uralta puuttuu niin Stanley Cup kuin MM-kultakin. Ensimmäisen toteutuminen vaatisi mitä todennäköisimmin seurasiirtoa. Flyersilla on teoreettiset mahdollisuudet pudotuspeleihin, mutta käytäntö antaa hieman toista signaalia.

NHL:n siirtotakaraja umpeutuu 2. maaliskuuta. Timonen on yhdistetty jo nyt useisiin potentiaalisiin kannukandidaatteihin.

Esillä ovat olleet muun muassa Anaheim, Detroit, Los Angeles ja Tampa Bay sekä kuopiolaisen ensimmäinen NHL-organisaatio Nashville.

"Kiva, että vanhan ukon nimi on vielä mielessä. Nyt keskityn kuitenkin täydellä paluuseeni Flyersin riveissä", alleviivaa maaliskuussa 40 vuotta täyttävä pakki.

"Mutta kyllähän se kannu kiinnostaa todella paljon. Finaaleissa olen kerran ollut. Nyt olisi viimeinen mahdollisuus mennä päätyyn saakka."

Uran päättyminen Leijonien riveissä Tšekin MM-kisoissa on edelleen yksi varteenotettava mahdollisuus.

"Jos pudotuspelit jäävät täällä väliin, olen kunnossa ja mukaan huolitaan, niin halua liittyä joukkueeseen löytyy."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?