Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Herola armoton itselleen: "Pää ei kestänyt"

Urheilu
 

Yhdistetyn suomalainen ykkösmies Ilkka Herola, 19, pettyi pahasti MM-avauksessaan, mutta oli epäonnistumisen jälkeen rehellinen itselleen.

"Mäessä tuli aika totaalinen floppi. Ei pää kestänyt vähän vaikeampaa paikkaa. Kun hyppääminen on ollut vähän epävarmaa muutenkin, se yleensä korostuu näissä vaikeammissa paikoissa. Tuli huonoin mahdollinen hyppy, joka tähän paikkaan voi tulla", sanoi Herola, joka jäi kilpailussa sijalle 23 parhaana suomalaisena. Herola jäi mäessä sijalle 35, mutta otti hiihdossa jopa kiinni mäen kärkimiehiä.

"Hiihto oli niin hyvä kuin tuolta paikalta pystyy olemaan. Se pysyi hyvin kasassa koko matkan. Siihen olen tyytyväinen, muuten päivä oli iso pettymys."

Herolalla on ollut tällä kaudella vaikeuksia ponnistuksen pienen tekniikkavirheen takia. Hänen mielestään pään kestämättömyys ei ollut hermoilua.

"Silloin kun ei kulje, häviää se hyppyyn tarvittava ajatus. Hyppy tulee tavallaan selkärangasta ilman isompia ajatuksia. Kun homma ei toimi itsessään, tulos on tuollainen. Kaikki virheet kasaantuivat, ja keskittyminen herpaantui."

MM-kultaa vei Saksan 23-vuotias Johannes Rydzek, joka voitti mc-avauksen Rukalla, mutta ei ollut sen jälkeen onnistunut voittoon asti.

"Tämä oli lapsuuden unelma, joka toteutui. Oli fantastista ylittää maalilinja ykkösenä", tunnelmoi Rydzek, joka sai MM-hopeaa neljä vuotta sitten Oslossa. Norjalaisille kisa oli katastrofi: ei yhtään mitalia.

Paras norjalainen, Håvard Klemetsen, jäi viidenneksi.

Jussi-Pekka Reponen HS
Falun

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?