Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Sprintissä herätys

Urheilu
 
Virpi Sarasvuo

1. Ristomatti Hakola osoitti ennakkoluulottomalla sprinttihiihdollaan, että asenne on kunnossa. Hakolalla on monipuolinen urheilutausta. Se tuotti tuloksen, jonka toivoisi ravistavan viimeisetkin sprinttiharhassa elävät urheilijat hereille siitä unesta, jossa sprintin arvokisapäivänä kansallislaulua soitettaisiin nopeusominaisuuksilla palkintopallille pyrkivälle atleetille.

2. Kerttu Niskanen oli seitsemäs avausmatkallaan sprintissä. Hän antoi ylämäkiosuuksilla näytteen kunnostaan. Mikäli sama suunta jatkuu, kuun viimeiselle päivälle – jolloin hiihdetään naisten 30 kilometrin perinteinen – on langetettu myrskyvaroitus.

3. Tänään tuloksia odotetaan alkuvuonna Falunin Skandinavian cupissa yhdistelmäkilpailun voittaneelta Matti Heikkiseltä. Naisissa Riitta-Liisa Roposella, perinteisen osuuden onnistuessa, on mahdollisuus kärkikahinoihin. Maailmancupin ohjelman ainoassa yhdistelmäkilpailussa Rybinskissä sekä Heikkinen että Roponen kipusivat kolmoskorokkeelle. Silmä tarkkana saa olla myös vuoden urheilijoiden Iivo Niskasen ja Sami Jauhojärven suhteen. Päivän kilpailu tarjoaa molemmille mahdollisuuden tutkia tilannettaan matkalla kohti päätavoitetta, 50 kilometrin perinteisen yhteislähtökilpailua.

Virpi Sarasvuo
hs.urheilu@hs.fi
Kirjoittaja on moninkertainen
hiihdon arvokisamitalisti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?