Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hamilton jäänyt vielä kauas huippuvauhdista

Maailmanmestarin mukaan formula-auton kanssa on vielä töitä tehtäväksi

Urheilu
 
Lluis gene AFP
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Kuva: Lluis gene AFP

Maailmanmestari Lewis Hamilton on rehkinyt toistaiseksi 409 kierrosta uuden hopeaharppuunansa Mercedes W06 Hybridin ohjaimissa sekä pitänyt visusti menestyskynttilänsä vakan alla.

Päätettyään omalta osaltaan toisen talvitestijaksonsa Hamilton huokaili vain, ettei testaaminen ole enää entisellään, kun kuljettaja pääsee kokeilemaan niin rajoitetusti eri asioita uudessa autossaan.

"Keli oli siksi kolea, etteivät renkaat toimineet kunnolla. En katsellut muita, joten minulla ei ole käsitystä mutta kuitenkin aavistus siitä, että Ferrari on löytänyt vauhtia. Red Bull on nopea, ja myös Williams on tulossa", Hamilton aprikoi.

Hamilton tuli testeihin kuumeisena ja valitteli, ettei olo vieläkään ollut vahvimmillaan.

"Mutta autoni on kunnossa. Ensi viikolla saamme paremman kuvan siitä, missä eri tiimit menevät, kun jokainen tuo omat päivityksensä mukaan. Odotan joka tapauksessa, että tänä vuonna kilpailusta tulee kovempi kuin viime kaudella."

Hamiltonilla ja Nico Rosbergillä on riittänyt töitä varmistaa Mercedekselle viime vuotta luotettavampi kalusto.

"Tavoite on sataprosenttinen luotettavuus. Viime vuonna se oli jossain kahdeksankymmenen kohdalla. Nyt se ehkä jossain yhdeksässäkymmenessä, joten vielä on töitä tehtäväksi", Hamilton totesi.

Mercedeksen asiakastalleista Williams käytti keliltään epävakaana lauantaina kummankin kuljettajansa Felipe Massan ja Valtteri Bottaksen erilaisiin testialueisiin.

Bottas ajoi peräti 42 kierrosta pelkästään varikkopysähdyksiä harjoitellen.

"Tein 20 stoppia. Tämä oli ihan tuottava päivä meille", Bottas kiitteli.

Nopeimman ajan torstain tavoin vetäisi Lotuksen Pastor Maldonado, joka teki viikon kärkituloksen superpehmeillä renkailla.

Heikki Kulta
Barcelona

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?