Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Naisten viestin ankkurivalinta mietityttää

Urheilu
 

Julkistaessaan kolme viikkoa sitten Falunin MM-hiihtäjät päävalmentaja Reijo Jylhä sanoi, että viestijoukkueitten kokoonpanot päivittyvät hänen päässään päivittäin.

Lauantain yhdistelmäkilpailun suoritukset antoivat naisten osalta varmasti Jylhälle pähkäiltävää.

Naisten viestissä on Suomen realistisin ja todennäköisin mitalimahdollisuus näissä kisoissa, eikä ankkuriksi kaavailtu Krista Pärmäkoski ole huippukunnossaan.

Nyt Pärmäkoski sijoittui suomalaisten peränpitäjänä 23:nneksi. Osa valjusta suorituksesta selittyy perinteisen suksien korkeintaan keskinkertaisella luistolla. Vapaan osuudella Pärmäkoski oli vasta 24:nneksi nopein ja lähes puoli minuuttia hitaampi kuin 15:nneksi sijoittunut Aino-Kaisa Saarinen.

Jylhä myönsi, että viestijoukkueen vapaan osuuksissa riittää miettimistä.

Toki tiistain kymppi (v) kertoo vielä Pärmäkosken osalta tuoreimman tilanteen, mutta näillä näkymin Jylhä voi joutua valitsemaan kahden epävireisyyttä osoittaneen naisen, Pärmäkosken ja Anne Kyllösen välillä.

Jos Pärmäkoski on ankkuri, Kerttu Niskanen hiihtää Saarisen kanssa perinteisen osuudet. Jos Kyllönen tulee kokoonpanoon, Niskanen on ankkuri. Kolmas osuuus on huippukuntoisen Riitta-Liisa Roposen hallussa.

Yhdistelmäkisojen paras anti oli se, että Kerttu ja Iivo Niskanen ovat lupaavassa nousukunnossa ajatellen heidän viikon päästä hiihdettäviä päämatkojaan.

Jussi-Pekka Reponen
jussi-pekka.reponen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!