Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neziri kaipaa EM-halleissa kovaa jännitystä

Urheilu
 

1 Nooralotta Neziri on ensi kertaa tilanteessa, jossa hän voi pärjätä myös aikuisten kisoissa. Neziri on 60 metrin aidoissa Euroopan tilaston kolmas. Sunnuntaina Neziri nipisti sekunnin sadasosan Suomen ennätyksestä, joka on nyt 7,98. Neziri on ahkeroinut hyviä juoksuja hallikaudella, ja nyt hän voi vähän aikaa levähtää ennen EM-kisoja, jotka ovat kahden viikon päästä Prahassa. "Saa olla kotona ja syödä hyvin. Kaipaan levähdystä."

EM-kisoissa Neziri kaipaa kovaa jännitystä. "Se tuo fiilistä ja sopii minulle."

Sunnuntain SE-juoksuaan hän piti "takapainoisena". "Selkä ja lantiot tuntuvat vähän jäykiltä."

2 Kuulantyöntäjä Arttu Kangas liittyi vihdoin 20 metrin ylittäjien kerhoon. Kangas työnsi viimeisellään 20,09. Edellisen kerran suomalainen oli työntänyt yli 20 metriä seitsemän vuotta sitten. "Se oli täydellinen työntö. Reilun vuoden olen tiennyt, että se on mahdollista. Tämä oli tosi kova helpotus", sanoi Kangas, joka on valittu EM-hallikisoihin. Viime kesän EM-kisoissa Kangas työnsi karsinnoissa 19,07 ja sijoittui 21. tilalle.

3 Kristiina Mäkelä teki naisten kolmiloikassa vain kaksi hyppyä, joista 13,62 riitti Suomen mestaruuteen. Mäkelä hyppäsi helmikuun alussa SE:n 14,20, ja hänet on myös valittu Prahan EM-kisoihin. Tampereen SM-kisoihin hän tuli vain voittamaan SM-kultaa. Mäkelä kilpaili myös pituudessa, mikä näkyi vielä sunnuntain kolmiloikassa. "Ei kulkenut hyppy eikä juoksu", sanoi Mäkelä, joka on Euroopan listalla kuudes.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?