Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Huhtala ratkaisi Jokereille pisteet Zagrebissa

Urheilu
 
PRIMOZ JERONCIC LEHTIKUVA
Jokerien Petteri Wirtanen (oik.) ja Atte Ohtamaa yrittävät pysäyttää Pascal Pelletieriä.
Jokerien Petteri Wirtanen (oik.) ja Atte Ohtamaa yrittävät pysäyttää Pascal Pelletieriä. Kuva: PRIMOZ JERONCIC LEHTIKUVA
Medvescak 4 Jokerit vl. 5

Jokerien lopulliset pudotuspelikuviot jäivät viimeisen kierroksen varaan jääkiekkoliiga KHL:ssä, kun joukkue otti voittolaukauskisassa voiton Zagrebissa Medvescakista 5–4.

Tulos tarkoittaa, että Jokerit kohtaa joko Minskin Dinamon tai Moskovan Dinamon pudotuspelien avauksessaan.

Jokereilla on vielä teoreettinen mahdollisuus ohittaa Moskovan Dinamo, jos helsinkiläiset voittavat Slovan Bratislavan viimeisessä ottelussa ja moskovalaiset häviävät Minskille.

Medvescak johti ottelua melkein koko ajan, mutta Jokerit tuli joka kerta tasoihin. Voittolaukauksissa riitti, että Tommi Huhtala sai kiekon tolppaa hipoen maaliin. Kukaan muu ei onnistunut, ja sarjapisteet kirjattiin 2–1 Jokereille.

Eetu Pöysti vei Jokerit ottelussa 1–0-johtoon, mutta sen jälkeen Medvescak karkasi lukemiin 3–1 Mark Floodin ja Pascal Pelletierin osumilla.

Petteri Wirtasen kavennuksen jälkeen tehomies Pelletier (2+2) vei vielä kotijoukkueen 4–2-johtoon, kunnes Huhtala ja Oskari Korpikari onnistuivat.

Läntinen konferenssi asettui sellaiseen järjestykseen, että Moskovan TsSKA vei kärkipaikan ja saa kotiedun niin pitkälle, kun pelejä riittää.

Pietarin SKA otti formulatermejä lainaten kakkosruudun, ja kolmannesta paikasta kisaavat Moskovan Dinamo ja Jokerit.

Jokerit pelaa vielä yhden ottelun runkosarjassa, kun se kohtaa Slovan Bratislavan tiistaina.

Idän kärkipaikat menevät Ak Bars Kazanille tai Metallurg Magnitogorskille, joiden keskinäinen sijoitus ratkeaa viimeisellä kierroksella.

Raimo Summasen valmentama Avangard Omsk lähtee pudotuspeleihin idän neljänneltä sijalta.

Kanadalaisen Doug Sheddenin valmentama Medvescak Zagreb päätti tämän kauden runkosarjan tähän. Pudotuspelejä ei tullut, vaan ainoastaan aikainen kesäloma.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!