Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto 65 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Suomen kakkostamma Amazing Soul (lähtö 1) petti pelimiehet kuukausi sitten taipumalla kolmanneksi. Tamman terveys ei ennen starttia ollut aivan parhaimmillaan, mikä voi osaltaan selittää yllätystappion. Nyt vointi on parempi ja lähtöpaikkakin paras mahdollinen. Jukka Kinnunen ajaa heti kiihdytyksessä johtopaikalle hallitsemaan tapahtumia.

Viikon tärppi

Aspenhill's Amor (lähtö 3) on suorittanut jo pitkään mukavasti, mutta ehkä tietty terävyys on puuttunut sen otteista. Tehtävä on vaativa nytkin, mutta merkittävänä piristysruiskeena voidaan pitää sitä, että rattaille hyppää kärkinimiin kuuluva Antti Teivainen. Teivaisella on kyky saada ajokeistaan irti muutama lisävaihde.

Jopa voitto on mahdollinen.

Huomaa tämä

Toto-pelaajia hemmotellaan taas Jackpotilla, kun viime viikolla rivistä muodostui niin helppo, että viisi oikein -tulokset jäivät ilman voitto-osuutta. Jackpot-rahaa on jaossa yli 93 000 euroa. Lisäraha kohdistetaan vain ylimpään kuusi oikein -voittoluokkaan, joten omat pelit kannattaa kohdistaa vain siihen. Lisäetuna on se, että rivin osuessa voiton saa tällöin kaksinkertaisena.

Toto65-kierros 9 / Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 2

2. lähtö: 4, 2

3. lähtö: 14, 6, 3, 2, 8

4. lähtö: 9, 6, 5

5. lähtö: 9, 4

6. lähtö: 4, 3, 7, 9

1x2x5x3x2x4 = 240 riviä – 24 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 25.2. noin kello 19.15. Toto 65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!