Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Viikon maali: Sailion roikkukiekko yllätti Korpisalon

Urheilu
 
SM-liigan viikon maali: Sailion laukauksella erikoinen lentorata
SM-liigan viikon maali: Sailion laukauksella erikoinen lentorata
Bluesin Jari Sailio tekee harvoin maaleja, mutta Ilvestä vastaan niitä tuli kaksi viime viikon torstain kohtaamisessa Barona-areenassa. Sailio vei Bluesin 3–1-johtoon ja lisäsi numerot 4–1:een erikoisesti. Mikko Kuukka ja Siim Liivik käynnistivät Bluesin hyökkäyksen, jossa Ilveksen puolustus meni enemmän tai vähemmän sekaisin. Sailio sai kiekon Liivikiltä maalin eteen, ja Ilveksen puolustaja Mikko Kukkonen yritti tulla peittämään laukausta. Kukkonen onnistui osittain.

Bluesin Jari Sailio tekee harvoin maaleja, mutta Ilvestä vastaan niitä tuli kaksi viime viikon torstain kohtaamisessa Barona-areenassa. Sailio vei Bluesin 3–1-johtoon ja lisäsi numerot 4–1:een erikoisesti.

JariSailio
Jari
Sailio

Mikko Kuukka ja Siim Liivik käynnistivät Bluesin hyökkäyksen, jossa Ilveksen puolustus meni enemmän tai vähemmän sekaisin. Sailio sai kiekon Liivikiltä maalin eteen, ja Ilveksen puolustaja Mikko Kukkonen yritti tulla peittämään laukausta.

Kukkonen onnistui osittain. Kiekko kimposi hänen mailastaan, nousi korkealle ilmaan ja kaarsi hölmistyneen maalivahdin Joonas Korpisalon selän taakse ja siitä maaliin. Se oli Sailion kauden kahdeksas maali.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!