Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kolme suomalaista ennen parasta norjalaista

Urheilu
 

1. Hiihdon aikakirjoja saa selata melko kauas taaksepäin, ennen kuin löytyy arvokisojen tai maailmancupin tulosluettelo naisten kilpailusta, jossa on kolme suomalaista ennen parasta norjalaishiihtäjätärtä.

Falunin MM-kisojen 10 km:n (v) kisassa kävi näin eilen tiistaina. Paras suomalainen oli kahdeksanneksi sijoittunut Kerttu Niskanen.

Myös Riitta-Liisa Roponen (19:s) ja Krista Pärmäkoski (20:s) ehtivät maaliin ennen sijalle 22 jäänyttä Heidi Wengiä. Therese Johaug sijoittui 27:nneksi, Ragnhild Haga oli 29:s ja maailman kaikkien aikojen menestynein hiihtäjä Marit Björgen sijalle 31.

Astrid Jacobsen sijoittui 33. tilalle ja Suomen Laura Mononen 34:nneksi.

2. Kilpailun aikana satoi räntälunta. Suomen huoltoryhmä osasi odottaa sadetta, mutta sen rankkuus yllätti niin sinivalkoiset kuin muutkin. Se teki suksivalinnasta arpapeliä.

"Väliaika-analyysin perusteella Ruotsi ja USA onnistuivat suksien valinnassa muita paremmin, Norja muita huonommin ja me olimme keskiarvossa mukana", Suomen joukkueen huoltopäällikkö Matti Haavisto sanoi.

3. Rakkaus on ikuista. Tätä mieltä on ainakin Riitta-Liisa Roponen, joka sanoi maanantaina rakastavansa hiihtoa.

"Rakastan sitä edelleen. Ei tämä sitä mihinkään muuttanut", sanoi Roponen, joka joutui sään armoille kauden pääkilpailussaan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!