Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kapteeni Hirschovits jatkoi Bluesin lentoa

HPK menetti johtonsa, haaveet pudotuspeleistä entistä kauempana

Urheilu
 
Pasi Honkanen
HPK 3 Blues ja. 4

Bluesin kultakypärä Kim Hirschovits (1+2) johti joukkojaan kapteenin lailla, kun Blues haki jatkoaikavoiton Hämeenlinnasta.

Hirschovits alusti Ville Korhosen tekemän voittomaalin jatkoajalla. Hän tasoitti päätöserässä ylivoimalla ja syötti espoolaisten kirin aloittaneen Stefano Giliatin osuman. Hirschovits jatkaa peräti 16 ottelun pisteputkessa.

" Victor Westermarck toi kiekon hienosti ja sekoitti vastustajan pakan. Minulla oli tilaa ja aikaa hyvin. Korhonen ui hyvin takatolpalle", Hirschovits kuvaili HPK-ottelun ratkaisua.

HPK kaatui vaikeiden vaiheiden jälkeen 4–3. Blues on voittanut 11 ottelua viimeisestä 12 pelistään. Joukkue on matkalla kuuden parhaan joukkoon runkosarjassa.

"Olemme sitkeitä. Joukkue taistelee yhdessä. Emme anna periksi. Olisin voinut pelata paremminkin, sillä otin jäähyn pahaan paikkaan ja minulle tuli aloitustappioita", kritisoi Hirschovits turhaan itseään.

HPK johti toisen erän alussa jo 2–0, kun nelossentteri Juhani Jasu oli osunut kahdesti. Ilmiömäistä kautta pelaava Bluesin Eetu Laurikainen avusti maksimaalisesti Jasun kakkososumassa.

Blues pelasi hyvällä itseluottamuksella, mutta HPK oli karkumatkalla. HPK möhli pahasti omalla ylivoimallaan, kun Bracken Kearns pinnisti läpiajoon ja avasi espoolaisten maalihanat.

Bluesin valmentajan Jyrki Ahon luotto Laurikaiseen riitti. Pelin puolivälissä Laurikainen paikkasi virheitään, kun hänen antamansa mainion pitkän syötön jälkeen syntyi Giliatin kavennusmaali.

"On oltava ylpeä joukkueen sitkeydestä. Luotimme omaan sapluunaan. Vastustaja oli nälkäinen, ei ollut helppoa", Aho sanoi.

HPK:n mahdollisuudet pudotuspeleihin alkavat olla ohuet. Matkaa kymmenenteen sijaan on kuusi pistettä.

Pasi Honkanen
Hämeenlinna

Roni Rekomaa LEHTIKUVA
Bluesin Kim Hirschovits oli HPK-ottelun tehokkain pelaaja.
Bluesin Kim Hirschovits oli HPK-ottelun tehokkain pelaaja.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!