Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Niskanen temppuili pussin kanssa

Urheilu
 
Rio Gandara HS
Iivo Niskanen toivoi vähän huumoria mainosasioihin.
Iivo Niskanen toivoi vähän huumoria mainosasioihin. Kuva: Rio Gandara HS

"Ei nyt kuolla vakavuuteen. . . Huumoria!" Iivo Niskanen kirjoitti torstaina Twitteriin pian sen jälkeen, kun hän oli varastanut show'n Suomen miesten viestijoukkueen julkistamistilaisuudessa.

Niskanen ilmestyi paikalle pienen rypistetyn paperipussin kanssa, jonka sisällä oli kaikesta päätellen energiajuomatölkki.

Lauantaina Niskanen esiintyi tv-kuvissa tölkin kanssa urheilijasopimuksensa vastaisesti, ja asiasta nousi kohu. Hän kertoi olevansa yllättynyt, että jupakka on lähtenyt paisumaan.

Paisumista hillitset sitten tulemalla tänne paperipussin kanssa?

"Vähän pitää laittaa jo huumoria. Alkaa jo mennä yli tuo homma sillä lailla. En usko, että tässä mitään ongelmia tai riitaa minkään osapuolen välillä on olemassa. Itse olen pystynyt hiihtämään treenit hyvin ja keskittymään kisoihin."

Oletko sellaisessa asemassa, ettei kenelläkään ole kanttia sanoa sinulle mitään? "Minähän olen tällainen kokematon ensikertalainen MM-kisoissa. Tässähän ollaan ihan muitten pompoteltavana. Ei tässä lähdetä elvistelemään."

Onko sinulla sopimusta Red Bullin kanssa vai ei?

"Ei tässä mitään ole, tuota, sopimuksesta väännetty. En tiedä, aihe alkaa olla aika polttava ja tuommoinen. Pääasia, että juoma virkistää kehoa ja mieltä", Niskanen sanoi sanasta sanaan.

Kun puhe tuli itse urheilusta, Niskanen vakuutti olevansa kovassa kunnossa viestiä varten. Hän hiihtää vaativan kakkososuuden, kuten viime talven olympialaisissa.

"Meillä on kaikki saumat menestyä. On kovat tavoitteet."

Viestin aloittaa Sami Jauhojärvi, ja Niskasen jälkeen vapaan osuuksilla hiihtävät Matti Heikkinen ja Ville Nousiainen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?