Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kimi Räikkösellä onnistunut viimeistely

"Meillä on hyvät lähtökohdat kauteen", Räikkönen kiitteli

Urheilu
 
Lluis Gene AFP
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Kuva: Lluis Gene AFP

F1-kuljettaja haluaa aina ahnehtia mahdollisimman paljon kierroksia uudella autollaan. Kimi Räikkönen olikin tällä erää tyytyväinen omaan saaliiseensa talvitesteissä ajettuaan uutta Ferrariaan yhteensä 580 kierrosta kuuden ajopäivänsä aikana.

Vuosi sitten Räikkönen pystyi kesyttämään vikuroinutta autoaan vain 340 kierroksen verran ennen formulasirkuksen avauskisaa.

Lauantaina Räikkönen hoiti oman viimeistelynsä ennen Australian MM-avausta ja urakoi 136 kierrosta Barcelonan teknisesti haastavalla radalla.

Räikkösen vauhtia väläyttänyt aika-ajoharjoitus ja ongelmitta sujunut kisasimulaatio saivatkin suomalaiskuskin hymyilemään.

Heti testitöiden päätyttyä Räikkönen kiipesi palaveriin tallipäällikkö Maurizio Arrivabenen, tallikaveri Sebastian Vettelin ja johtavien insinöörien kanssa.

"Tietenkin meillä on vielä töitä tehtävänä. Autossa on asioita, joita pitää parantaa. Nyt meillä on kuitenkin hyvät lähtökohdat kauteen", Räikkönen sanoi pikaisesti Helsingin Sanomille, kun pitkän työpäivän ohjelmaan ei enää mahdutettu virallista lehdistötilaisuutta.

Mercedes on perjantain ja lauantain aikana antanut haastajiensa ymmärtää, että viime kauden etumatka on ainakin tässä vaiheessa entisellään.

Nico Rosberg antoi perjantaina huiman nopeusnäytteensä, ja nyt vuorossa oli hänen tallikaverinsa, hallitseva maailmanmestari Lewis Hamilton. Pehmeillä renkailla ajanut britti iski pöytään päivän kärkiajan 1.23,022.

"Rata ei ole ollut näinä kahtena päivänä enää yhtä nopeassa kunnossa kuin oli vielä torstaina", Hamilton sanoi ja löi sanoillaan löylyä kiukaalle nostattaakseen tuskanhikeä Williamsin, Ferrarin ja Red Bullin leireissä entisestään.

Heikki Kulta
Barcelona

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!