Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Iivo Niskasen MM-kisat ohi

Ristomatti Hakola varamiehenä 50 kilometrille

Urheilu
 

Suomen tähtihiihtäjä Iivo Niskanen ei osallistu Falunin MM-kisojen päätöspäivän 50 kilometrille (p) sunnuntaina. Syyksi kerrottiin ylähengitystietulehduksen oireet.

Niskanen tunsi lauantaina lihassärkyä, jonka vuoksi hän alkoi empiä osallistumistaan kisojen päätösmatkalle. Harjoituksissa Niskanen ei ollut jaksanut Matti Heikkisen perässä hiljaisessa vauhdissa.

"Iivo kertoi noin kello 16:n aikaan, että hänellä ei ole kaikki kunnossa", päävalmentaja Reijo Jylhä kertoi lauantai-iltana.

Jylhän mukaan Niskasen tuntemukset olivat samanlaisia kuin Tour de Skin loppuvaiheessa, kun hiihtäjä joutui keskeyttämään kiertueen sairastumisen takia.

"Iivo sanoi, että kurkussa tuntui kuin siellä olisi karvapallo. Lisäksi tuntui lihassärkyä, ja sykkeet olivat normaalia korkeammalla", Jylhä kertoi.

Sunnuntain 50 km:n yhteislähdön oli määrä olla Niskaselle koko kauden pääkilpailu.

Niskasen tilalla viidelle kympillä hiihtää Ristomatti Hakola. Muuta suomalaiset ovat Sami Jauhojärvi, Lari Lehtonen ja Heikkinen.

Hakola pyydettiin pikahälytyksellä kilpailuun lauantai-iltana. Hän tiesi varamiehen roolinsa ja on valmis hiihtämään.

"Kaikki harjoitukset on tehty normaalisti ja valmistautuminen on sujunut ihan ok. Juuri nyt tietysti hieman pelonsekaisin tuntein asiaa mietin", Hakola kertoi Hiihtoliiton tiedotteessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!