Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Johaug otti omansa

Urheilu
 
Virpi Sarasvuo

1 Lienee sanomattakin selvää, että eilisen naisten 30 kilometrin perinteisen kilpailun voitto meni oikeaan osoitteeseen. Norjan Therese Johaug otti omansa jo ensimmäisen kympin lopulla. Kun urheilijan perustaso on kunnossa, tällainen murskavoitto on mahdollista, kun kaikki muut tekijät osuvat kohdalleen.

2 Suomen naisten henkilökohtainen mitali jäi noin 24 sekunnin päähän, kun Kerttu Niskanen sijoittui neljänneksi. Aino-Kaisa Saarinen vaihtoi sukset viimeiselle viidelle kilometrille ja sai yksitoista sekuntia kiinni edellään maaliin ehtinyttä Saksan Stefhanie Böhleriä. Olisiko Niskasella ollut boksissaan vaihdettavaksi niin hyvä pari, että viimeisellä viidellä kilometrillä 20 sekuntia lisää eroa Niskaseen repinyt Charlotte Kalla olisi ollut lyötävissä?

3 Miesten 50 km:n kilpailussa on ilahduttavaa, että Suomea edustaa neljä urheilijaa, jotka haluavat hiihtää matkan. Harmillista on, että Iivo Niskanen ei kilpailuun starttaa. Jäljellä on päämatkakseen matkan nimennyt Sami Jauhojärvi. Jauhojärvi osoitti viestissä, että konkarin meno paranee kisojen edetessä. Lupailtu lumisade vaikuttaa saapuessaan varmuudella kilpailun kulkuun.

Virpi Sarasvuo
hs.urheilu@hs.fi
Kirjoittaja on moninkertainen hiihdon arvokisamitalisti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!