Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kannattaa katsoa, kenelle myy

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Golfosakkeet ovat kuin asunto-osakkeita. Omistajat maksavat yhtiövastiketta, joilla katetaan kentän kulut.

Golfin tilanne muuttui olennaisesti 2000-luvun puolivälissä, kun golfosakkeen omistaminen ei ollut pelaamisen kannalta enää välttämätöntä. Pelaamista haluttiin helpottaa, ja kentälle pääsi muun muassa yksittäisellä pelioikeudella tai pelimaksulla, green feellä.

Tämän seurauksena golfosakkeiden arvot putosivat ja joillakin kentillä jopa romahtivat. "Kauppa käy, mutta nyt ovat ostajan markkinat", kuvaa Nurmijärvi Golfin toimitusjohtaja Esa Meriläinen nykytilannetta.

Varsinkin iäkkäämmät pelaajat ovat halunneet eroon golfosakkeestaan, jos sille ei ole enää käyttöä tai sen kustannukset ovat liian isot. Mahdolliset huijarit iskevät juuri tähän rakoon, kun osa omistajista on valmis maksamaan, että joku ottaisi heidän osakkeensa vastaan.

Tähän asti summat ovat olleet pieniä. Uusi ilmiö on, että osakkeen omistajilta pyydetään satoja euroa.

Meriläisen mukaan uusi käänne on myös se, että osakkeita hankkivat pyrkivät nyt tuomaan markkinoille epäpäteviä pelioikeuksia, jotka eivät oikeuta pelaamiseen kentillä. Pelioikeuksia myydään nimenomaan netissä.

"Katso, kenelle myyt tai keneltä ostat. Nyt pitää asiakkaan muutenkin olla erityisen tarkkana ja varmistaa vuokrapelioikeuden kelpoisuus kullakin kentällä", Meriläinen varoittaa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!