Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Costello (lähtö 1) on aloittanut uuden vuoden todella vakuuttavasti. Kaksi edellistä starttia on päättynyt komeisiin voittoihin. Ori tuntuu saaneen lisää nopeutta ja varmistuneen rutiinin myötä.

Varjomanni voisi parhaimmillaan tarjota sille miehekkään vastuksen, mutta pari edellistä starttia ovat menneet alakanttiin. Costello etenee alkumatkasta tuulenhalkojaksi, eikä luovu paikastaan missään vaiheessa.

 

Viikon tärppi
Olli Lähtisen valmentaman Westcoast Spiderin (lähtö 2) viime kausi ei mennyt suunnitellusti. Ruuna on parantanut otteitaan startti startilta, mutta viimeksi paikka johtohevosen rinnalla oli sille liikaa. Moni asia puhuu tällä kertaa Kari Rosimon rattailleen saavan menijän puolesta. Rahojen puolesta Westcoast Spider on mainiosti sisällä sarjassa, ja se pääsee huippupaikalta luultavasti keulapaikalle. Voitto ei saa yllättää.

 

Seuraa tätä
Huippuvalmentaja Kati Lindsberg on pitänyt kalustoaan talvitauolla käytännössä koko alkuvuoden. Vermossa Lindsbergin valmennettavista neljä palaa tauolta. Yleisesti hevoset ovat tauon jäljiltä hieman tukkoisia, mutta Lindsberg on osannut valmistella treenattaviaan niin, että niiden iskukyky on heti lähellä huipputasoa. Toto65-kohteissa Lindsbergin molemmat valmennettavat, Big Sky Hurricane (lähtö 4) ja Big Muscles (lähtö 6), ovat mahdollisia menestyjiä.

Toto65-kierros 10 / Helsinki
HS:n Toto65-vihjesysteemi:
1. lähtö: 6

2. lähtö: 8, 4, 10, 2

3. lähtö: 8, 5, 3, 9, 4

4. lähtö: 7, 2

5. lähtö: 10, 11, 1, 5, 9

6. lähtö: 5, 10

1x4x5x2x5x2 = 400 riviä – 40 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 4.3. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto65-vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!