Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK tarjoaa haasteen vahvistuksille

Urheilu
 

HJK:n maanantaina julkistamat sopimukset japanilaisen hyökkääjän Mike Havenaarin ja ruotsalaisen maalivahdin Daniel Örlundin kanssa olivat kova jalkapallouutinen.

Pelaajien nimistä viis, isompi uutinen on se, että HJK on nyt noussut seuraksi, joka pystyy houkuttelemaan kovia ulkomaisia pelaajia. Se on iso asia Veikkausliigassa, joka on arvioitu Euroopan 30:nneksi parhaaksi jalkapalloliigaksi.

Havenaar ja Örlund eivät ehkä ole pelaajina nimiä, jotka tunnettaisiin Suomessa laajalti. Kumpikin pelaaja on hyvissä eurooppalaisissa sarjoissa kannuksensa ansainneita ja osaamisensa todistaneita pelaajia, jotka saavat HJK:sta haluamansa, ja se ei ole rahaa. HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan HJK on seura sellaisille ulkomaisille pelaajille, jotka haluavat saada urheilullisen nosteen ja haasteen uralleen.

Havenaar on osoittanut Hollannin liigassa ja Japanin liigassa maalivainunsa. Örlund on ollut vuosikausia Norjan suurseuran Rosenborgin ykkösmaalivahtina. Suomessa he ovat tähtipelaajia.

HJK:n valmennusjohto sai haluamansa kärkipelaajan. Havenaar pystyy pelaamaan pelinrakentelussa ja hyökkäysten murtautumisvaiheessa selkä vastustajan maalia päin, mikä oli haluttu ja haettu ominaisuus.

Ari Virtanen
ari.virtanen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!