Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lukko onnistui selättämään vatsataudin ja Bluesin

Peräti neljä raumalaisten keskushyökkääjää oli sivussa

Urheilu
 
Jouni Mikola
Lukko väänsi ottelun Bluesista voitokseen päätöserässä
Lukko väänsi ottelun Bluesista voitokseen päätöserässä
Lukon ja Bluesin välinen kamppailu eteni vuorovedoin päätöserään asti. Siinä kotijoukkueen Olavi Vauhkonen onnistui iskemään raumalaisille täyden pistepotin sinetöineen osuman.
Lukko 4 Blues 3

Raumalla pelattiin tiistai-iltana todella tunteikas ja yleisöön menevä liigakamppailu Lukon ja Espoon Bluesin välillä.

Raumalaisten lähtökohdat illan taistoon eivät olleet mitenkään hyvät, sillä joukkueen keskushyökkääjistä Joonas Komulainen, Jonne Virtanen, Filip Riska ja Aaron Gagnon olivat vatsataudin kourissa.

Joukkue kuitenkin taisteli viimeiseen pisaraan ja kuittasi täyden pistepotin luvuin 4–3 (1–1, 2–1, 1–1).

Lukon paras osa-alue illan kamppailussa oli kakkoskentällinen Janne Lahti Eetu Koski Toni Koivisto. Ketju värkkäsi kolme maalia. Lahti ja Koski olivat mukana kaikissa kolmessa maalissa ja molemmille kirjattiin tehot 1+2. Koivisto puolestaan teki yhden ja syötti toisen. Ketjun keskushyökkääjä Eetu Koski, 22, tuplasi kauden tehopisteensä.

Bluesin ykkösase oli heidän ylivoimansa ja siinä trio Kim Hirschovits Jussi Makkonen Otso Rantakari. Se teki espoolaisten maaleista kolme ja luonnollisesti kaikki miesylivoimalla.

"Takana on hyvävauhtinen kiekko-ottelu ja tänään molemmilla oli hetkensä. Ali- ja ylivoimilla tämä ottelu ratkaistiin. Kaikista jäähyistä en ole samaa mieltä, mutta näillä mennään", sanoi Blues-valmentaja Jyrki Aho.

"Hieno taistelu joukkueelta, kun vastassa oli ylivoimaisesti paras joukkue joulun jälkeen ja meillä oli puolestaan kokoonpanovaikeuksia. Olen todella ylpeä joukkueestani", kommentoi Lukko-luotsi Risto Dufva.

Lukolta maalirautojen väliin osui Kosken, Lahden ja Koiviston lisäksi Olavi Vauhkonen. Jokeri-kasvatti Vauhkonen iski ottelun voittomaalin kolmannen erän puolivälissä ylivoimalla. Bluesin onnistujat puolestaan olivat Jussi Makkonen, Bracken Kearns ja Otso Rantakari.

Jouni Mikola
Rauma

Jussi Partanen
Olavi Vauhkonen iski Lukon voittomaalin.
Olavi Vauhkonen iski Lukon voittomaalin.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!