Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kouvolan Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Tuikun Poju (lähtö 5) saalisti kauden avausstartissa Diktaattorin päänahan. Nyt edessä on kiinnostava uusintaottelu. Asetelmat ovat pitkälti samat kuin viimeksi eli Tuikun Poju saa 20 metrin etumatkan. Jukka-Pekka Kauhasen ajokki on nyt saanut muutaman startin ja on siksi varmasti vielä paremmassa iskussa. Diktaattorin ei viimeksi Oulussa tarvinnut loistaa, vaan perussuoritus riitti varmaan voittoon. Uskomme, että Tuikun Pojun etumatka riittää voittoon.

Viikon tärppi

Avauskohteen suosikki Jamir on saanut yllättävänkin paljon kannatusta peleissä.

Mailin voltissa 20 metrin takamatkalta voittoon asti ehtiminen on haasteellista. Keulassa kärki vetää tasaisen kovaa, ja edessä on monta valjakkoa kierrettävänä. Paalulla on useampi kova haastaja, joista keulaan pyrkivä A.T. Eka on jäänyt liian vähälle huomiolle.

Jackpot taas jaossa

Ravipelaajia on viime aikoina hemmoteltu Jackpoteilla tiuhaan. Myös tällä viikolla on luvassa yli 140 000 euron ekstrapotti, koska viime viikolla ei löytynyt yhtään täysosumaa.

Koska Jackpot-raha jaetaan vain ylimpään voittoluokkaan, omatkin pelit kannattaa kohdistaa siihen – vaikka finaalikierroksella lähtöjen taso on huippuluokkaa ja vaikka pelillisesti kierros vaikuttaa varsin visaiselta.

Toto 76 -kierros 10 / Kouvola
HS:n Toto76-vihjesysteemi
:

1. lähtö: 3, 2, 1

2. lähtö: 4, 1, 10

3. lähtö: 7, 8, 4

4. lähtö: 8, 3, 5

5. lähtö: 3

6. lähtö: 3, 9, 2

7. lähtö: 7, 8, 3

3x3x3x3x1x3x3= 729 riviä – 36,45 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 7.3. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli neljä oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?