Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HJK:lla on mieletön kisa paikoista

Urheilu
 
Heikki Miettinen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Helsingin Jalkapalloklubin liigacupin 20-voitto FC Lahdesta oli vain yksi ottelu muiden joukossa, jos sitä peilaa seuran tavoitteisiin. HJK haluaa uusia Suomen mestaruuden ja yrittää taas kerran Mestarien liigaan selviytymistä.

Eurooppa-liigakin käy, kuten viime vuonna, jos isoimmat ovet pysyvät suljettuina.

Kaikesta huolimatta Lahti-ottelu kertoi aika paljon tulevan kauden Klubista. Raitapaitojen tuttu linja jatkuu. Joukkueessa riittää leveyttä. Pelkästään vaihtopelaajista saisi joukkueen, joka kamppailisi Suomen mestaruudesta.

Kilpailua pelipaikoista piisaa kuin Real Madridissa konsanaan.

Ruotsalaismaalivahti Daniel Örlund katseli ottelua rennosti pipo päässä ja pitkä takki yllään. Se tarkoittaa Saku-Pekka Sahlgrenille taas kerran tiukkaa paikkaa. Vuoden hän oli poissa Klubista, ja taas hän saa taistella jokaisesta peliminuutista.

Pelipaikat menevät uusjakoon, kun Markus Heikkinen, Rasmus Schüller, Nikolai Alho, Matti Klinga ja Demba Savage pääsevät huippukuntoon. Savagella voi tosin kestää käsileikkauksen jälkeen.

Suomen mestaruuden HJK voittaisi vähemmälläkin, mutta se lasketaan vain välivaiheeksi. Tosin pakolliseksi portaaksi, jota ei voi ohittaa.

Heikki Miettinen
heikki.miettinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?