Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mikäs nyt eteen?

Urheilu
 
Miika Wuorela

Kolmen osakilpailun jälkeen rallin MM-sarja näyttää todella tylsältä. Hallitseva maailmanmestari Sébastien Ogier teki Meksikossa sen, mistä ei uskaltanut unelmoidakaan: voitti rallin aura-autona ajaen.

Temppu, jonka ei pitänyt olla mahdollinen, oli todellisuutta ranskalaiselle rallin supermiehelle. Ogierin ylivoimaa ei kukaan voi jarruttaa, eikä ole tarvettakaan.

Meksikon "varjokilpailuna" ajettuun romuralliin osallistui suuri määrä kuljettajia. Heissä oli virtaa, mutta olosuhteet veivät voiton monesta.

Raja menestyksen ja tuhon välillä on ohut. Ennuste sarjan kiinnostavuudelle on huono. Ogier pystyy voittamaan miltä tahansa lähtöpaikalta, joten hänen itsensä pelkäämä ja oletettua tasoitusta tuova sääntö ei sittenkään kolahtanut nilkoille.

Yksi mies voi huokaista helpotuksesta, mutta kymmenen muuta repivät hiuksia päistään tuskastuneina. Ogier ei sittenkään ole pysäytettävissä. Vai olisiko kuitenkin?

Viime kaudella kaikki näytti jo asettuneen urilleen, mutta tilanne sai yllättävän käänteen, kun Latvala pääsi Ogierin ihon alle. Alkoi henkien taistelu, joka kesti kauden loppumetreille. Latvala pystyi tekemään sen kerran, joten miksei toisenkin. Siinä toivossa on taas hyvä elää.

Miika Wuorela
hs.urheilu@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!