Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Schippers, Lavillenie, Tornéus ja ottelija

Urheilu
 
Dafne Schippers
Dafne Schippers

Dafne Schippers voitti viime kesänä 100 ja 200 metriä EM-kisoissa. Hollantilainen pitää valtikkaa myös hallikaudella.

Schippers voitti EM-halleissa 60 metrin mestaruuden ennätysajallaan 7,05. Schippers on myös ottelija, jolla on jälleen valintavaikeuksia: juostako vain pikamatkoja vai tavoitella 7-ottelun MM-kultaa. "Päätän keväällä."

Renaud Lavillenie yritti seiväshypyn ME:tä 617 cm. Yritykset olivat lupaavia. "Toinen yritys oli todella hyvä. Yksi korkeimmista hypyistä minulta koskaan", sanoi ranskalainen, joka on voittanut 34 kilpailua viimeisistä 35:stä. Viime kesänä hän jäi kerran ilman tulosta.

Viime talvena Lavillenie ylitti nykyisen ME-korkeuden 616 cm. Prahan voittotulos oli 604.

Michel Tornéus hyppäsi pituudessa Ruotsin ennätyksen 830 cm. Se on maailman kärki, ja taitaa siksi jäädäkin, koska hallikausi päättyi EM-kisoihin. Lontoon kesäkisoissa 2012 hän hävisi pronssin sentillä, mutta oli Ruotsin paras yleisurheilija. Torneústa valmentaa Oscar Gidewall, joka on myös suomalaisjuoksija Sandra Erikssonin toinen valmentaja.

Katarina Johnson-Thompson voitti harvoin kilpaillun naisten viisiottelun. Hän sai 5 000 pistettä. Ennen häntä vain ukrainalainen Natalia Dobrynska on yltänyt yli 5 000 pisteen. Liverpoolilainen on ensimmäinen britti 90 vuoteen, jolla on samaan aikaan Britannian halliennätykset korkeudessa (197 cm) ja pituudessa (693 cm).

Renaud Lavillenie
Renaud Lavillenie
Michel Torneús
Michel Torneús
Katarina Johnson-Thompson
Katarina Johnson-Thompson
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!