Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

PSG:n väriläiskä David Luiz viihdyttää ja naurattaa

Brasilialaispelaaja kohtaa Mestarien liigan pudotuspeleissä ex-seuransa Chelsean

Urheilu
 

Monen Chelsean kannattajan katse kääntyy tänään keskiviikkona yhteen vastustajan pelaajaan. Katseet kääntyvät David Luiziin jo hänen massiivisen kiharatukkansa vuoksi mutta ennen kaikkea siksi, että brasilialainen pelasi vielä viime kaudella Chelseassa.

Keskiviikkona hän palaa vanhalle kotistadionilleen ja yrittää auttaa pariisilaisen PSG:n jalkapallon Mestarien liigassa puolivälieriin.

Topparina ja toisinaan puolustavana keskikenttämiehenä pelaava Luiz herättää ristiriitaisia tunteita lähes kaikkialla, eikä vähiten Chelseassa.

Lontoossa hänet muistetaan viihdyttävänä pelaajana, joka sortui arvaamattomiin virheisiin. Niin on ollut Luizin kohdalla aina. Huikeita suorituksia ovat saattaneet seurata karmeat puolustusvirheet.

Chelseassa manageri José Mourinho pani Luizin keskikentälle, koska hän ei luottanut pelaajaansa topparina.

Kenties ikimuistoisin esimerkki Luizin kahdesta puolesta nähtiin viime kesänä MM-turnauksessa, jossa hän tykitti puolivälierissä upean vapaapotkuosuman Kolumbian maaliin.

Seuraavassa ottelussa koettiin yksi Brasilian jalkapallohistorian pahimmista romahduksista, kun maa hävisi Saksalle 1–7. Sama meno jatkui pronssipelissä, jossa Brasilia hävisi Hollannille. Yksi pahiten tuuliajolla olleista pelaajista oli Luiz.

Kun Luiz siirtyi viime kesänä PSG:hen 50 miljoonan punnan siirtosummalla, jalkapalloihmiset hieraisivat silmiään. Oliko PSG mennyt sekaisin maksaessaan turhia riskejä ottavasta ja ailahtelevasta brasilialaisesta käsittämättömän suuren summan?

Yksi vastaus saadaan keskiviikkona. Juuri näitä otteluita varten Luiz on hankittu.

PSG:n ja Chelsean neljännesvälieräparin avausosa päättyi Pariisissa 1–1. Lontoolaiset ovat vierasmaalisäännön ansiosta hieman niskan päällä, mutta PSG:n unelma elää. Luiz pelasi avausosassa keskikentän pohjalla, ja siellä hänet saatetaan nähdä myös tänään.

Luiz on ollut PSG:lle Mestarien liigassa tärkeä mies, sillä hän on pelannut kaikki ottelut alusta loppuun. Lontoon keskiviikkoillassa saattaa tapahtua jompikumpi näistä vaihtoehdoista: Luiz nauraa jatkopaikkaa tai Chelsean kannattajat höröttävät jollekin Luizin virheelle.

 

Mestarien liiga keskiviikkona: Chelsea–PSG MTV Sport 1 ja Bayern–Šahtar MTV Max kello 21.45.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!