Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

VaLePa vei täpärästi runkosarjan

Urpo Sivula vauhditti kolmanneksi rymistellyttä Loimua

Urheilu
 
Urpo Sivula
Urpo Sivula

Lentopallon miesten Mestaruusliigan runkosarjasta tuli odotetusti kahden kärkeen arvioidun joukkueen tuima mittelö.

Mestaruutta puolustava Vammalan Lentopallo Sastamalasta piti piikkipaikkansa, mutta samaan pistemäärään (82) ylsi viime kauden hopeaseura Kokkolan Tiikerit. Tasapisteissä voitot (kolmen ja kahden pisteen voittojen yhteenlaskettu määrä) merkitsevät, ja niitä VaLePalla oli yksi enemmän kuin Tiikereillä.

Ainakin Varsinais-Suomessa pian alkavia pudotuspelejä odotetaan vesi kielellä, sillä Raision Loimu rynnisti runkosarjassa kolmanneksi ennen Hurrikaani-Loimaata. Maajoukkuehakkuri Urpo Sivula tuli Loimun avuksi, kun runkosarjaa oli jo muutaman kierroksen verran pelattu. Kauden vanhetessa Sivula on ottanut hurjasti hyökkäysvastuuta, ja tärkeä lenkki on ollut myös itävaltalainen libero Florian Ringseis. Puolustuspelin erikoismies on saanut paljon onnistumisia aikaan – viimeksi tiistaina, kun Sampo meni nurin 3–1.

"Pystyimme runkosarjassa tasaiseen esitykseen, eikä huonoja otteluita tullut. Hyvää on sekin, ettei mahdollisissa välierissä tule ainakaan Loimu vastaan", totesi VaLePan kakkosvalmentaja Hannu Hautamäki.

Vantaalainen Korson Veto sai Petri Sainion komennossa kauteen unelmastartin. Korso jopa johti hetken aikaa sarjaa, mutta sitten alkoivat vaikeudet. Avainpelaajia joutui loukkaantumisten ja sairastelujen takia sivuun, ja peräkkäisiä tappioita tuli liian paljon.

Korson haave selviytymisestä kahdeksan parhaan joukkoon ja puolivälieriin kariutui. Joukkue oli yhdeksäs.

"Kausi oli opettavainen. Saimme tuplapisteet viime kauteen verrattuna. Nyt tunnen pelaajiani, ja seuraavaan kauteen on varmasti helpompi lähteä, kun tiedetään, mitä ja millaisia pelaajia tarvitaan", sanoi Sainio. 

 

Puolivälierien otteluparit valitaan tänään Helsingissä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!