Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hirschovitsin pisteputki poikki

JYP vei taistelupelin, jossa oli jo tulevien pudotuspelien makua

Urheilu
 
Pasi Hautala
Huippuhetket: JYP - Blues 10.3.2015
Huippuhetket: JYP - Blues 10.3.2015
JYP väänsi tärkeät pisteet Bluesilta ja kipusi taulukossa espoolaisten ohi nelossijalle. Kotijoukkue nakutti ratkaisevat kolme osumaa ottelun päätöserässä.
JYP 4 Blues 2

JYP ja Blues pelasivat hurjan taistelun, jossa oli jo täysi pudotuspelien maku.

Kolmen vaisumman ottelun jälkeen Hippoksen isännät olivat ladanneet itsensä kovaan lentoon ja pelaajat ajoivat himokkaasti Eetu Laurikaisen vartioimalle Bluesin maalille.

Kyllä sitä himokkuutta löytyi espoolaisiltakin, mutta homma kaatui jäähyilyyn. Ensimmäisen erän lopussa Bluesilla alkoi jäähyputki, joka jatkui kolmannen erän puoliväliin saakka. Vierailla oli kahdeksan jäähyä tuona aikana, JYPillä ei yhtään.

Varmaotteisesti torjunut Eetu Laurikainen joutui lopulta taipumaan ylivoimamyllytyksessä viimeisen kympin käynnistyessä. Vauhtikone Markus Hännikäinen taiteili 3–2, ja lopulta Jani Tuppurainen lensi laidalta maalille ja ujutti Laurikaisen längistä 4–2.

"Pitää tässä vaiheessa kautta jo alkaa mennä suoraviivaisesti maalille. Päätettiin, että tänään ollaan ihan ytimessä", sanoi 1+2 tehot kerännyt Tuppurainen.

"Blues oli sitkeä, mutta se ei ole ihme, kun katsoo kuka siellä valmentaa", viittasi Tuppurainen entiseen koutsiinsa Jyrki Ahoon.

Kim Hirschovitsin muhkea 21 ottelun pisteputki ei saanut jatkoa.

Pistepörssin voitto toki on edelleen vahvasti tulossa Hirschovisille.

Uhkaaja Eric Perrin jäi Jyväskylän hallin viimeisessä runkosarjaottelussaan ilman tehoja. Ennen peliä oli seremoniahetki Perrinille ja JYPin kapteenia muisti omalta osaltaan joukkuekin.

"Koin tänään, että joukkue pelasi minulle. Arvostan sitä, miten kaverit toimivat", sanoi Perrin.

Bluesin sitkeys pelissä näkyi loputtomina alivoimien tappamisina. Se söi myös Kim Hirschovitsin tehoja, sillä kultakypärä raatoi paljon av-minuutteja. Omat ylivoimansa Blues sai ottelun ääripäissä: aivan alussa ja viime minuuteilla.

Pasi Hautala
Jyväskylä

Juha Sorri Lehtikuva
JYPin Markus Hännikäinen juhli tekemäänsä 3–2-osumaa. Se jäi myös ottelun voittomaaliksi
JYPin Markus Hännikäinen juhli tekemäänsä 3–2-osumaa. Se jäi myös ottelun voittomaaliksi
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!