Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Suuryllättäjä Erä taistellen välieriin

Urheilu
 
Antti-Pekka Sonninen
Classic 3 Erä 4 Erä välieriin voitoin 3–0

Tapanilan Erä jysäytti salibandykevään kovimman pommin pudotettuaan Tampereen Classicin puolivälierissä suoraan voitoin 3–0.

Yllätys sinetöityi keskiviikkona Tampereella, kun Erä raapi 4–3-voiton. Välierissä Erä saa vastaansa hallitsevan mestarin Happeen.

Nipin napin pudotuspeleihin selvinnyt Erä puolusti uhrautuvasti ja viimeisteli tylymmin kuin runkosarjan kolmonen Classic.

"Missään nimessä Classic ei ollut helppo pala, mutta 3–0 kertoo paljon joukkueen taistelutahdosta. Pystyimme nostamaan vaikean ensimmäisen erän jälkeen tasoamme", Erän päävalmentaja Petteri Bergman sanoi tyynesti.

"Hyvä, kun sekä Happee että me saimme jo nyt sarjamme poikki. Happee halunnee pitää enemmän vauhtia kuin Classic, mutta annetaanko sitä pitää?"

Bergman muisteli, että pahimmillaan Erä on hävinnyt tamperelaisjoukkueille 14 ottelua peräkkäin, joten jatkopaikka maistui makealta.

Erä kesti toisessa erässä alivoiman, ja välittömästi sen jälkeen Riku Holopainen katkaisi Paul Kotilaisen syötön keskialueella ja tasoitti läpiajostaan varmasti 2–2:een.

Vain 32 sekuntia myöhemmin Aaron Fagerholm livahti tamperelaispakkien taakse ja veivasi rauhallisesti 3–2. Jere Oksasen tyhjään maaliin laukoma 4–2 osoittautui voittomaaliksi, vaikka Classic vielä kavensi ylivoimalla.

Antti-Pekka Sonninen
Tampere

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!