Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin Toto 76 -vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Big Sky Hurricane (lähtö 4) teki kelpo viime kauden ja kauden avauskin sujui mallikkaasti. Tästä huolimatta on jäänyt vaikutelma, ettei vielä ei ole nähty kuin pieni vedenpintaa heiluttava tuulenvire ennen varsinaisen hurrikaanin puhkeamista – siksi kovat odotuksen ruunaan on asetettu. Lauantain kisa onkin vain pieni välietappi matkalla kohti Suomen terävintä kärkeä.

Viikon tärppi

Huippusukuinen Big Muscles (lähtö 6) löysi vihdoin viime syksynä oikean rytmin ja jälki oli sen mukaista. Ruuna palasi pari viikkoa sitten tauolta ja startin myötä ruuna varmasti parantaa otteitaan. Lauantain lähdön taso on kivikova ja juoksun kulku voi hyvinkin ratkaista menestyjän. Kokenut Antti Teivainen on ennenkin osoittanut oivaa ajosilmää, joten tasaisessa lähdössä valjakolla on kaikki ainekset menestyä.

Seuraa tätä

Suomenhevosten kovin koitos (lähtö 7) on eittämättä tasokkaan kierroksen makupala. Hallitseva ravikuningas Köppinen palaa tauolta, joten se lienee vielä kaukana parhaastaan. Kun vastaan asettuu talviratoja hallinneen Diktaattorin johdolla joukko kovia luita, kuningas jää vihjeessä aseenkantajan rooliin. Syksyllä suomenhevoslähtöjä dominoinut Suivikas palasi tauolta kovassa iskussa ja on niukka suosikki. Nopea Camri voi olla kauden yllättäjä. Kyvyt riittävät aivan rodun eliittiin.

Toto 76 -kierros 11 / Helsinki
HS:n Toto 76 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 10, 2

2. lähtö: 9, 8

3. lähtö: 7, 5, 2, 6, 9, 10

4. lähtö: 4

5. lähtö: 9, 2

6. lähtö: 7, 9, 12, 4, 3

7. lähtö: 1, 9, 3

2x2x6x1x2x5x3 = 720 riviä – 36 euroa. Peliaika päättyy lauantaina 14. 3. noin kello 15.30. Toto 76 ajetaan lähdöissä 4–10.

HS:n viime viikon Toto 76 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!