Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kommentti: Jatkaako Suomen seuratuin yksilöurheilija uraansa?

Urheilu
 
Kaisa Rautaheimo / HS
Kaisa Mäkäräinen
Kaisa Mäkäräinen Kuva: Kaisa Rautaheimo / HS

Tämän kevään viimeisten lumien mielenkiintoisin kysymys kuuluu: mitä tekee Kaisa Mäkäräinen? Jatkaako joensuulainen komeaa uraansa?

Vastauksen tietää korkeintaan urheilija itse. Jos hänellä on selkeät pasmat tulevaisuudestaan, niin hän vaikenee niistä.

"Katsotaan", kuului Mäkäräisen vastaus, kun häneltä udeltiin ensi kauden suunnitelmia.

Ulkopuolisena on helppo esittää puolivalistunut vastaus, että hän jatkaa. Mäkäräinen on jo pidemmän aikaa ollut Suomen seuratuin yksilöurheilija, joka on myös yhteistyökumppanien haluama mannekiini.

Mäkäräiseltä puuttuu kokoelmistaan olympiamitali. Toisaalta seuraaviin viiden renkaan talvikiosihin on vielä kolmisen vuotta.

Mäkäräinen on 32-vuotias. Hän on tehnyt vuosikaudet ankarasti töitä menestyksensä eteen. Jaksaako hän rutistaa vielä kolmivuotisen periodin?

Ampumahiihdon MM-kisat Kontiolahdella kielivät lajin levinnäisyydestä. Mitaleille pääsi kaikkiaan 11 maata. Mukana oli 38 kansakuntaa.

Norja juhlii ja mässäilee yleensä perinteisten suksilajien MM-kisoissa. Kontiolahdella kävi toisin. Mitalitilaston ykkönen oli Ranska kannoillaan Saksa. Vuonomaa oli vasta kolmas.

Se oli piristävää.

Kisojen mitalirohmu tuli silti Norjasta. Tarjei Bøe otti neljä pronssia ja yhden hopean.

Menestynein urheilija oli ranskalainen. Äitiyslomalta palannut Marie Dorin Habert otti kaksi kultaa ja yhtä monta hopeaa.

Jarmo Färdig
jarmo.fardig@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!