Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rau iski jatkoerässä SaiPan puolivälieriin

Urheilu
 
Juhani Liuhala
Ari Nakari
Chad Rau
Chad Rau Kuva: Ari Nakari
Ässät 1 SaiPa JE. 2

Pudotuspelien jatkoerämaalit ovat harvoin tyylikkäästi pelattuja kuvioita. SaiPa iski Ässät kesälomalle melko tyypillisellä pudotuspelimaalilla. Puolustaja Rony Ahonen kiskaisi pelivälineen siniviivalta ohi maalin, ja kiekko pomppasi suoraan Chad Raun lapaan. Hän sai tuikata kiekon tyhjänä ammottavaan verkkoon. Lopputulos oli maalin seurauksena 1–2 (1–1, 0–0, 0–0, 0–1).

"Se oli kiistatta iso maali. Peli oli aika tarkkaa, eikä kummallakaan joukkueella ollut kauheasti huippupaikkoja. Rony pelasi ratkaisuosumassa erinomaisesti, ja minä sain sen seurauksena palkinnon", Rau hymyili.

Ensimmäinen joukkueiden yhteenotto päättyi lauantaina SaiPalle murhaavasti 6–0. Toisessa matsissa meno oli täysin erilaista. Ässät laukoi jatkoerässä kiekon kertaalleen tolppaan, joten patapaidat olisivat hyvin voineet poistua jäältä voittajina.

"Me osuttiin jatkoerässä tolppaan, ja SaiPa sai tehtyä maalin omasta tilanteestaan. Erot olivat pienet, ja meiltä nähtiin selkeä tasonnosto edelliseen vääntöön verrattuna. SaiPa oli silti vähän parempi ja ansaitsi jatkopaikkansa", Ässien valmentaja Pekka Rautakallio sanaili.

Kamppailun ensimmäisessä erässä vauhti oli hurjaa, ja taklauksia jaettiin iso määrä. Molempien joukkueiden energia väheni huomattavasti toiseen erään. Rau myönsi, että väsymys painoi jo jaloissa.

"Tällä hetkellä olen kieltämättä aika puhki. Olemme pelanneet viime aikoina paljon, ja intensiteettiä on kaukalossa riittänyt", Rau mietti.

Ässien päättynyt kausi oli Rautakallion mielestä ihan hyvä, vaikka pettymys oli tietysti päällimmäisenä mielessä.

"Meillä oli porukassa iso määrä ensimmäistä liigakauttaan pelaavia kavereita, jotka vasta opettelevat liigavauhtia. Kaiken kaikkiaan olen silti ihan tyytyväinen kauteen, vaikka olisimme tietysti halunneet tästä sarjasta mennä jatkoon", Rautakallio totesi

Juhani Liuhala
Pori

Huippuhetket: Ässät - SaiPa 15.3.2015
Huippuhetket: Ässät - SaiPa 15.3.2015
SaiPa ottaa jatkoaikavoiton ja lähettää Ässät kesälomalle.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!