Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vermon Toto65-vihjeet

Urheilu
 

Viikon varma

Raviratojen väriläiskänä tunnetun Erkki-Pekka Mäkisen, 53, kalusto on alkuvuonna ollut kovassa vedossa. Voittojakin on kertynyt jo 11. Näistä neljä on tuonut ruuna Global Option (lähtö 3), jolla on keskiviikkona hyvä mahdollisuus kaunistella putki puhtaaksi tikkuriviksi eli viideksi peräkkäiseksi voitoksi. Global Option lähtee rivakasti liikkeelle ja jos ruuna jatkaa samanlaisia esityksiä, sen tappiota on vaikea kuvitella.

Viikon tärppi

Demi de Veluwe (lähtö 5) ei ole yltänyt aivan isoveljensä Brad de Veluwen mainetekojen tasolle.

Kyseessä on kuitenkin kyvykäs menijä talven tammasarjoihin. Erkki-Pekka Mäkisen tamma pisti muutama viikko sitten myös kovan Amazing Soulin todella ahtaalle. Viime starttien huonompiin sijoituksiin ei kannata tuijottaa liian pieteetillä.

Seuraa tätä

Avauskohteessa juokseva Setelisottiisi saa jatkossa kovasti lisää huomiota, kun peliyhtiö Fintoto päätti valita sen asiamiehilleen suuntaamansa myyntikilpailun vetonaulaksi. Myyntikilpailun voittava asiamies saa huhtikuusta alkaen vuoden loppuun saakka reilun kolmanneksen 11-vuoden ikään ehtineen ruunan juoksemista palkinnoista. Vermossa Setelisottiisi kuuluu suosikkeihin.

Toto 65 -kierros 12 / Helsinki
HS:n Toto 65 -vihjesysteemi:
1. lähtö: 4, 2, 5

2. lähtö: 10, 8, 5

3. lähtö: 3

4. lähtö: 1, 9, 5

5. lähtö: 1, 3, 8

6. lähtö: 8, 6, 7, 3

3x3x1x3x3x4 = 324 riviä  32,40 euroa. Peliaika päättyy keskiviikkona 18. 3. noin kello 19.15. Toto65 ajetaan Vermon lähdöissä 4–9.

HS:n viime viikon Toto 65 -vihjeessä oli viisi oikein.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?