Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Tahtohyökkääjät vauhdissa

Urheilu
 
Heikki Miettinen Helsingin Sanomat
Kirjoittaja on urheilutoimituksen toimittaja.

Jokerit kavensi voitot 1–2:een Moskovan TsSKA:ta vastaan, mutta syvään huokaukseen ei ole varaa. Sarja jatkuu jo tänään tiistaina, eikä ottelu ole silloin yhtään kevyempi tai vähempimerkityksinen.

Kotona Jokerien on pakko voittaa, ja kerran sen täytyisi tehdä onnistunut keikaus Moskovassa. Vielä kaikki on mahdollista, vaikkakaan se ei ole helppoa.

TsSKA voitti KHL:n runkosarjan, ja se lasketaan edelleen tämän otteluparin suosikiksi, mutta Jokerien avausvoitto antaa uskoa yllätykseen.

Siihen vaaditaan edelleen paljon, mutta merkkejä hyvästä paluusta tuli lähes täydessä Hartwall-areenassa.

Hätäisimmät tuomitsijat Jokerit ulos tästä leikistä Moskovan toisen ottelun jälkeen, kun TsSKA takoi taululle luvut 4–0. Se oli silloin tyrmäys, mutta tajuaan Jokerit ei menettänyt.

Maanantai-illan kohtaamisessa tulivat esille tahtohyökkääjät Tommi Huhtala, Jere Sallinen ja Eetu Pöysti. He jaksoivat taklata, puskea maalille, luistella ja yrittää. Huhtalan kaksi maalia palkitsivat joukkueen ja ketjun.

Jos Jokerit saa vielä taitohyökkääjänsä mukaan lentoon, alkaa tämä ottelusarja venyä. Se tarkoittaa Jokerien mahdollisuuksien kasvamista, vaikka yhtään ei kannata kääntää katsetta pitemmälle kuin seuraavaan peliin. Se on paha jääkiekkofraasi, mutta julmetun totta.

TsSKA:lla on riveissään KHL:n parhaat hyökkääjät Aleksandr Radulov ja Igor Grigorenko, joille ranskalainen Stefan Da Costa jakaa kiekkoja. Nyt he pysyivät Grigorenkon 3–2-kavennusta lukuun ottamatta kurissa, mutta voivat koska tahansa kääntää tiukan ottelun kulun.

Jokereilla on yksi iso etu pudotuspeleissä. Se on saanut hallinsa täyteen ja yleisön mukaan. Näin suuren kotiyleisön edessä ei kehtaa pelata huonosti tai jättää tilanteita kesken.

Samaa vappukarnevaalia on luvassa tiistaisessa kohtaamisessa.

Heikki Miettinen
heikki.miettinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!