Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Maalivahtipeli toimii, laukaukset eivät

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

1. Isoin kysymys kuuluu ennen tänään torstaina pelattavaa Moskovan TsSKA:n ja Jokerien viidettä kohtaamista, voiko Jokerit voittaa itseään paremman joukkueen kolme kertaa peräkkäin? Helpointa olisi vastata, ettei voi. Yhtä helppoa olisi kysyä, miksi TsSKA olisi Jokereita parempi?

Aukottomia vastauksia ei ole, mutta Moskovan ryhmä on vain vähän jämäkämpi ja tasaisempi kiekkojoukkue kuin Jokerit. Silti Jokerit voi siirtää otteluparin ratkaisun Hartwall-areenaan lauantaille.

2. Jokereilla on nopea joukkue, joka pelaa erikoistilanteissa liian hitaasti. Kiinnostavinta on, että lähes jokainen pelaaja kaipaa lisää laukauksia, mutta siltikään he eivät ammu.

Lokomo-ketjun eli Linus Omarkin , Petr Koukalin ja Steve Mosesin tila on puristutettu niin ahtaaksi, että pyörimään pääsee kuin kaukalon reunoille, muttei keskelle.

3. Maalivahtipuolelta kuuluivat isoimmat kysymykset tämän kauden alussa. Henrik Karlsson on näyttänyt, ettei se puoli ole reistaillut. Karlsson on yleensä pitänyt Jokereita niin pitkään pelissä mukana, kuin se on maalivahdille mahdollista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?