Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Taiturimainen Omark haluaa jäädä Jokereihin: "Tämä on ollut hauskimpia vuosia urallani"

Taiturimainen hyökkääjä on otettu suosiostaan

Urheilu
 
Juha Metso
Linus Omark ja muut Jokerien pelaajat suuntasivat keskiviikkona Helsinki-Vantaalta kohti Moskovaa.
Linus Omark ja muut Jokerien pelaajat suuntasivat keskiviikkona Helsinki-Vantaalta kohti Moskovaa. Kuva: Juha Metso

Moskova. Hyökkääjä Linus Omark on otettu, kun hän kuulee olevansa Jokerien viihdyttävin pelaaja. Juhamatti Aaltosen kannattajat voivat olla hieman eri mieltä, mutta vahvasta kaksikosta on kyse.

Tähän tutkimukseen ei ole käytetty paljonkaan tiedettä, vaan enemmänkin nuuhkittu fanikunnan tuntoja.

Hyvin luisteleva ja taitavasti kiekkoa käsittelevä Omark on yleisölle mieleen. Hän on ollut hyvä syy ostaa pääsylippu tämän kauden otteluihin.

"Tietenkin se on mukava kuulla, mutta yritän vain pelata omalla tavallani", Omark sanoo kauden tärkeimmän ottelun kynnyksellä.

Jokerit kohtaa Moskovan TsSKA:n torstaina kamppailussa, joka voi pahimmassa tapauksessa päättää seuran ensimmäisen kauden jääkiekkoliiga KHL:ssä. Onnistuessaan Jokerit voi jatkaa sarjaa lauantaina Helsingissä.

"Meidän on otettava yksi peli kerrallaan", Omark sanoo itsestäänselvyydeltä kuulostavan faktan, "ja tietenkin meidän on tehtävä enemmän maaleja."

TsSKa voitti tiistaina Helsingissä 3–0 ja johtaa ottelusarjaa 3–1. Kun jatkoon vaaditaan neljä voittoa, on moskovalaisilla kolme yritystä ottaa läntisen konferenssin finaalipaikka, eikä Jokerit saa astua kertaakaan väärään ruutuun.

"On hankala pelata, kun he saavat johtomaalin. He pelaavat puolustuksen erittäin tarkasti ja pelaavat erittäin yksinkertaista jääkiekkoa."

Omark tuli täksi kaudeksi Jokereihin yhdessä hyvän ystävänsä Johan Harjun kanssa. Kaksikko joutui heti pelillisesti erilleen ja kauden mittaan tietkin erkanivat. Harju sai lähteä, kun pelin tempo tuntui vauhdikkaammalta kuin Harju.

"Ymmärrän häntä, että hän lähti. Johan ei päässyt paljon pelaamaan, ehkä puolet otteluista, mutta nyt hän pelaa Luulajassa erittäin hyvin. Olen onnellinen hänen puolestaan."

"Olisin halunnut hänen jatkavan täällä", Omark sanoo. "Varsinkin kaukalon ulkopuolella olisi ollut kiva, että on hyvä kaveri täällä."

Jokereilla ja Omarkilla on meneillään vuoden mittainen sopimus.

Ensi kaudesta ei ole vielä tihkunut tietoja, mutta Omark sanoo suoraan, että jatkaminen kiinnostaa.

"Ensimmäinen optioni olisi jäädä Jokereihin, mutta meidän pitää neuvotella sopimuksesta", Omark sanoo. "Tämä on ollut hauskimpia vuosia urallani. Olemme vaimoni kanssa viihtyneet hyvin Helsingissä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!