Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Joonas Kemppaisen tehot riittivät Kärpille

Urheilu
 
Matti Ahola
Kärpät  4 SaiPa  2 Voitot  1–0

Kärppien keskushyökkääjä Joonas Kemppainen sai puolivälieräsarjaan varsinaisen lentävän lähdön. Kaksi maalia ja syöttöpiste avittivat ennakkosuosikin helpottavaan avausvoittoon.

Jo pelin alku oli Kärppien luottosentteriltä vauhdikas. Hän pääsi yksin läpi muutaman pelisekunnin jälkeen, mutta vielä sillä kertaa maalia ei syntynyt.

Kemppaisen tekemä 1–0 -maali syntyi ajassa 11.29 Julius Junttilan vahvan alustuksen jälkeen. Ratkaisun tuntua oli ilmassa toisessa erässä, kun Kemppainen punnersi väkisin maalille ja survoi 3–0 -maalin ohi SaiPa-vahti Andreas Bernardin.

"Nämä ovat kovia kamppailupelejä. Pitää olla kylmä ja iskeä, kun paikka tulee", Kemppainen analysoi.

Kärpät johti ottelua jo 3–0, mutta SaiPa tuli maalivahti Tomi Karhusen avustamana vain maalin päähän kolmannessa erässä.

Ratkaisijaksi tarvittiin jälleen Kemppaista, jonka kiekonriiston jälkeen Julius Junttila iski loppulukemat tyhjään maaliin.

Moni odotti SaiPa:n tulevan ottelun alkuun vahvasti, mutta kävikin toisin. "Alussa vähän jännitimme, mutta paransimme koko ajan. Lopussa näimme, että pystymme haastamaan Kärpät", SaiPan Ville Hämäläinen sanoi.

Matti Ahola
Oulu

Liigan huippuhetket: Kärpille ensimmäinen kiinnitys
Liigan huippuhetket: Kärpille ensimmäinen kiinnitys
Kärpät avasi puolivälieräsarjan SaiPaa vastaan voitolla Raksilassa. Sputnik pinnisteli päätöserässä vielä maalin päähän, mutta oululaiset pitivät etumatkastaan kiinni loppuun saakka.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!