Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bisons hävisi vasta jatkoajalla

Urheilu
 
Helsingin Sanomat

Loimaan Bisons vei dramaattisesti pelin jatkoajalle valkovenäläisten Tsmoki-Minskiä vastaan VTB-liigassa, mutta vierasjoukkue Bisonsin paukut eivät riittäneet bonusajalla voittoon asti.

Kotijoukkue korjasi lopulta sarjapisteet loppunumeroin 93–82 (35–41, 76–76).

Kolme viimeisintä VTB-liigaotteluaan hävinnyt Bisons oli kuskin paikalla ensimmäisen puoliajan, mutta ei kyennyt repäisemään eroa kotijoukkueeseen. Roope Ahosen (17/2) ja Anthony Hilliardin (19/6) heittopeli vei kuitenkin loimaalaiset 35–41-puoliaikajohtoon.

Puoliajan jälkeen molempien joukkueiden puolustus oli iskussa, mutta Bisons meni viiden pisteen johtoon Antto Nikkarisen (11/3/7 syöttöä) ja Hilliardin kolmosilla päätösneljänneksellä.

Kotijoukkue vastasi nopeasti: Branko Mirkovic (18/8/9 syöttöä) ja Rashaun Freeman (13/5) toivat minskiläiset takaisin peliin ja johtoon viimeisille sekunneille.

Ahonen pääsi vapaaheittoviivalle, kun peliaikaa oli jäljellä enää 4 sekuntia. Ensimmäisen heiton mennessä sisään Bisons oli enää yhden pisteen takana, mutta toinen heitto pyöri raudoista ulos.

Bisons rikkoi nopeasti, ja kotijoukkueen Pavel Ulyanko (9/6) naulasi molemmat vapaaheittonsa sisään. Bisons etsi ihmettä ja sai sen, kun Ulyanko rikkoi Nikkarista hänen tasoitusyrityksessään puolesta kentästä. Nikkarinen kiitti ja kumarsi naulaten kolmella vapaaheitollaan pelin jatkoajalle.

Kotijoukkue piti päänsä viimeistellen kapealla rotaatiolla ja virhevaikeuksista kärsineen Bisonsin jatkoajalla pistein 17–6.

"Tiesin, että pelistä tulee vaikea, koska neljä pelaajaamme ei pysty pelaamaan loukkaantumisten takia. Pelikuntoiset antoivat kuitenkin kaikkensa, ja olen heistä ylpeä. Pelkästään jatkoajalle pääseminen oli saavutus", Bisons-luotsi Greg Gibson kommentoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!