Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Deremy Geiger pussitti Kouvot kumoon

Urheilu
 
Vesa Moilanen Lehtikuva
Deremy Geiger valmistautuu heittoon Tuomas Hirvosen edestä.
Deremy Geiger valmistautuu heittoon Tuomas Hirvosen edestä. Kuva: Vesa Moilanen Lehtikuva
Seagulls  76 Kouvot  65

Seagulls pelaa hyvää jaksoa Korisliigassa. Helsinkiläiset löivät Kouvot 76–65 (34–34) ja ottivat kolmannen peräkkäisen voittonsa johtotähtenään takamies Deremy Geiger.

Havaijilla syntynyt Geiger sai kotiyleisön hihkumaan innosta. Kentän lyhimpiin pelaajiin kuulunut 180-senttinen amerikkalainen heitti 28 pistettä.

Geiger oli kotisalissa voiton huima arkkitehti. Seagulls vei kolmannen jakson alun 15–1 ja karkasi 16 pisteen johtoon: 57–41.

Takaa-ajoon ryhtynyt Kouvot siirtyi neljännen jakson alussa makaavaan paikkapuolustukseen. Se puri Kisahallin parketilla isäntiin.

Perjantaina sarjakärki Kotkan voittaneet kouvolalaiset hinasivat pikkuhiljaa eroa umpeen. Päätösjakson puolivälissä numerot olivat enää 61–60 isännille.

"Jos olisimme päässeet pieneen johtoon, Seagulls olisi ottanut aikalisän ja saattanut panikoitua", mietti Kouvojen valmentaja Jyri Lehtonen.

Lehtosen suunnitelman pilasi lopulta Geiger. Hän astui esiin, otti vastuun ja oli pallollisena muita kentällä olleita päätä pitempi.

Geiger heitti muutamassa minuutissa sisään kaksi kolmosta, yhden kakkosen ja antoi syötön Melsahn Basaben kahden pisteen koriin. Tilanne oli hetkessä Seagullsille 71–60, ja kotijoukkueen kannattajat saivat syyn aloittaa voitonjuhlat.

Kauden kolme edellistä keskinäistä ottelua oli voittanut Kouvot. Kotonaan 17 ja 19 pisteellä sekä Helsingissä viidellä pisteellä.

Seagulls nousi liigataulukossa seitsemänneksi. Se on varmistanut pudotuspelipaikkansa.

Seagullsilla on runkosarjasta pelaamatta kuusi ottelua. Se kohtaa Kisahallissa ensi sunnuntaina pääkaupunkiseudun kilpailijansa Hongan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!