Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Hehkutettu sarja uhkaa lässähtää

Urheilu
 

JYPin ja Bluesin välisestä ottelusarjasta odotettiin puolivälierien ehdottomasti kiihkeintä ja tasaisinta mittelöä. Kahden ensimmäisen pelin perusteella ilo on jäämässä lyhyeksi.

Joukkueet ovat tarjonneet suuria tunteita, fyysistä kiekkoa ja kelpo viihdettä, mutta ennakko-odotuksiin nähden tilanteessa on yksi ongelma. JYP on ollut selvästi parempi ja vienyt kaksi ensimmäistä ottelua nimiinsä maalierolla 6–1.

Bluesin pelätty ylivoimapeli ei ole toiminut lainkaan. Runkosarjan parhaaksi valittu Kim Hirschovits on riisuttu aseista.

Kurinalaisesti puolustava JYP kykenee vaihtamaan pelityyliään ottelun aikana. Joukkue pelaa nopeaa pystysuunnan kiekkoa, mutta pystyy tarvittaessa rauhoittamaan ja kontrolloimaan pelivälinettä. Yksipuolisemmin pelaava Blues on ollut tämän kanssa vaikeuksissa.

Se ei kuitenkaan tarkoita, että sarja olisi taputeltu. Taistelu jatkuu tänään Jyväskylässä, ja kyseessä on koko sarjan kulminaatiopiste. Voittaessaan Blues pääsee kotikaukaloon hakemaan tasatilannetta. Hävitessään se on tappion päässä kesälomasta.

Joska Saarinen HS
joska.saarinen@hs.fi

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?