Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Bottas on ajokunnossa Malesian-kisassa

Urheilu
 

Williamsin Valtteri Bottas on taas kilpakunnossa ja ajaa Malesian Grand Prix -viikonlopun palkinnoista. Bottas selvitti torstaina FIA:n pakollisen terveystarkastuksen ja sai ajoluvan 11 päivää sitten Australiassa saamansa selkävamman jälkeen.

"Ilman muuta tämä oli kivuliain vamma koko urallani. Silloin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä en olisi pystynyt kävelemään edes keppien avulla. Onneksi paraneminen tapahtui nopeasti", Bottas kertoi HS:lle.

"Viime viikon lopussa tiesin, että pystyn ajamaan tässä kisassa. Joka päivä kipuja oli vähemmän ja vähemmän."

Bottakselle avauskisan menettäminen oli karvas pettymys, mutta nyt jälkikäteen hän suhtautuu asiaan hyvin realistisesti.

"Jatkon kannalta oli varmasti parempi, että annoimme selän parantua. Siellä oli repeämä välilevyssä. Sen pitäisi parantua niin, että siihen tulee arpi."

Kimi Räikkönen jäi pisteittä avauskisassa, mutta Nico Rosberg korosti, että varsinkin Kimin kova ajo kilpailussa todisti Ferrarin vahvasta edistymisestä.

"Auto on toiminut tähän asti hyvin kaikilla radoilla, enkä näe syytä, miksei se menisi hyvin myös tällä radalla. Sepang on normaalirata, ja se sopii meille hyvin", Räikkönen sanoi.

"Kunhan saamme puhtaan viikonlopun ja vältämme virheet, pystymme kisassa tulemaan taas siihen Mercedesten perään."

Heikki Kulta
Kuala Lumpur

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!